יתומים מזן מיוחד?

יתומים מזן מיוחד?

נכנסתי הנה כדי לשאול שאלה קונקרטית, ושמתי לב למשהו שמשך את תשומת ליבי מייד. זה פורום שומם. מאוד. על פניו היתה צריכה לצמוח פה קהילה עם שיתוף ו-וידויים, ואין כאן כלום. בכל פורום אפשר למצוא השתפכויות, ודווקא פה, עם מכנה משותף כל כך טעון רגשית, אין שמץ של שיתוף. ולצערי אני מבינה גם למה. חשבתי שאני יוצאת דופן בנטיה לא לעשות מהיתמות הזאת עניין. לא לטחון אותה. אולי להדחיק. אבל אני רואה בפורומים אחרים יתומים שמדברים על זה. מה יש ליתומי צה"ל שלא מדברים על זה? אם הייתי מתפלספת הייתי אומרת שקנינו מהר מדי את המעמד שהמדינה כפתה עלינו. כמה זמן הפורום קיים? לפי המספר הסידורי שלו הוא די ותיק. למה יש לו רק דף אחד פעיל? אני מקווה שזה לא מתפרש כהתקפה, זה פשוט מאוד צורם. תודה ושאמח לתגובות, עפרה

No name for now

New member
שלום עפרה

השאלה שלך לגיטימית בהחלט הפורום קיים (נדמה לי) שנתיים, לפורום יש תקופות יותר שוקקות. בתקופה שלפני יום הזכרון האחרון רבים (שאינם יתומי צה"ל) נכנסו לפורום כדי למחות על אופי המחאה של העמותה וגם על כך שאנחנו בכלל מוחים על היחס אלינו ונענו ע"י חברי פורום שכנראה כותבים פחות אבל חשו באותה תקופה שעליהם לענות על המתקפות. זה לא קל לחשוף מצוקות וקשיים, אולי לאדם שהוא לא יתום צה"ל יותר קל לעשות את זה כי הוא יקבל סימפטיה מיידית, אנחנו לא זוכים לה בקלות כיוון שהתדמית שלנו היא של אנשים שהמדינה דואגת להם על כל צעד ושעל כך שנראה שאנחנו מנסים לנצל את המערכת. אם כל אדם שישתף אותנו יזכה לעידוד חם וסיוע הקולות שמדברים נגדנו יחלשו, אל תתביישו לענות בפורום אתם עוזרים ליתומי צה"ל כמוכם

תודה על התגובה

קראתי אותה כבר לפני יומיים, יש לי הרבה מה לומר ואעשה זאת בקרוב. מצאתי את ארכיון הפורום שרק מחזק את התחושה שלי ש... משהו משונה קורה כאן
...

עציון

New member
אני , כדוגמא

גם אני לא ניכנסתי לפורום הזה מעולם עד ש... עד שניתקלתי במשפחה ובה יתומי צה"ל שניתקלו בקיר אטום. שניתקלו באחת המשמשת יו"ר אלמנות ויתומים ולא קיבלו את היחס לו ציפו . או אז התחלתי לחפש פורום מתאים. ומה קרה לי עד אז? כלום. לא חיפשתי. לא הייתי זקוק. ידעתי שמיציתי בגיל 18 את זכויותי כיתום ומאז איני יתום צה"ל יותר. ככה. מה שצרם לי בהמשך, שאלמנת צה"ל ממשפחתי נעזרה ע"י משרד הביטחון עד לנישואיה השניים. ולאחר שנים נפטר בעלה והיא חזרה להיות אלמנת צה"ל. האומנם? האם אני חולם? יתומי צה"ל לאחר גיל 30 אינם זקוקים יותר לסיוע כלשהו? זהו? הכל ניגלד? או אז החלטתי להיות יותר פעיל בענין זכויות יתומי צה"ל.

למעלה