יתד, בהתקפה חריפה

נייעס

New member
יתד, בהתקפה חריפה

על העיתונים משפחה ובקהילה. מישהו יכול להביא פרטים נוספים?

בטח!!!

אחרי הדעת בעלי בתים שמפגין דודי זילברשלג נגד האברכים ברור שצריך להוקיע אותו על עמוד הקלון בכל דרך!

רולי NO 1

New member
מה זה קשור?

יתד כותב..שרבנים ומחנכים יוצאים נגד השבועונים למיניהם שאין עליהם פיקוח וגורמים לנזק רוחני!

כל המוסיף גורע!

יתד צודקים! נמאס מאנשים ומהעיתונים שמדברים בשנאה עזה כלפי אברכים ובחורי ישיבות.

יתד נגד כל העולם...

לפני חודש זה היה נגד ההכשר של העדה החרדית וזה נכשל. את התסכול הם מוציאים על העיתונים שמצליחים מאד ונוגסים בהם כלכלית וגם בזה הם יכשלו למה עם ישראל יודע לבד מה הוא צריך לקרוא בלי ההמלצות של גרוסמן ופרידמן...

צחוק צחוק אבל צוחק מי...

כנראה במצב הכלכלי של היום יש משפחות שמעדיפות לקנות עיתון מעניין שיש שם מה לקרוא ב3 ש"ח מאשר עיתון משמים ומשעמם שעולה כפול 4 מזה. אני אישית ראיתי כמה חנויות באיזור שלי לגבי המכירות של יתד משפחה המודיע ובקהילה. ובמיני סקר שלי משפחה מנצח בגדול ואח"כ בקהילה ! אבל אני מבין שלגבי משפחה אתה מודה שהם נוגעים בהם כלכלית אז התקדמנו קצת:)

משפחה...

נוגס גם בהמודיע ולא רק ביתד, ואין ספק שלגביו אתה צודק, אך העיתון של זילבר לא מתקרב לתפוצה של יתד.

נייעס

New member
הגלה סוד קטן.

העיתונים היחידים שנכנסים אלי הביתה הם כמובן משפחה ובקהילה שמאוד מאוד עשירים בתוכן ולדעתי גם רמתם גבוהה לא רע...

צחוק צחוק אבל צוחק מי...

כנראה במצב הכלכלי של היום יש משפחות שמעדיפות לקנות עיתון מעניין שיש שם מה לקרוא ב3 ש"ח מאשר עיתון משמים ומשעמם שעולה כפול 4 מזה. אני אישית ראיתי כמה חנויות באיזור שלי לגבי המכירות של יתד משפחה המודיע ובקהילה. ובמיני סקר שלי משפחה מנצח בגדול ואח"כ בקהילה ! אבל אני מבין שלגבי משפחה אתה מודה שהם נוגעים בהם כלכלית אז התקדמנו קצת:)

שפן1

New member
יתד, איזה וועדה אחראית עליו?

יתד הוא אינו עיתון שיש עליו הכשר כי עיתון בכלליותו נועד לבעלי בתים, ולא לבני תורה כמ"ש מרן החפץ חיים בספרו "תורת הבית", א"כ יתד הוא נטו לבעלי בתים, יתד כבר מנוסה בהכפשת רבנים ואדמורי"ם שאינם מחוג עדת הליטאים, כמו שהשמיצו בשנאה מטורפת את האדמו"ר מחב"ד בדברים לע"נ הרב שך, וכן נגד הרב עובדיה יוסף, ואמר אחד מגדולי הדור זה העיתון החילוני היחיד שנכנס אלי הבייתה.

כל האומר בדיחה...

בשם אומרה מביא גאולה לעולם, בכל מקרה אין לי כוח להיכנס לויכוח הישן.

שפן1

New member
אין כאן שום בדיחה אלא אמת

שכל בחור ישיבה לועג בשנאה נגד אחד מהאדמורי"ם הענקיים שדאגו לכלל ישראל בהפצת תורה ומצוות, מה שאף רב ליטאי לא עשה!, כבר שמעתי אחד מהישיבה שאמר עדיף שיהיו עשרה חילונים ולא חבדניק אחד, ומה זה נראה לך סתם שנאה ועויונות נגדם, אולי יש שמה דברים לא טובים וכמה דברים משובשים אבל עד כדי שנאה? איפה הגענו.

הכי מוזר זה

כשתמהוני מרסס ברחובות ירושלים "שטיינמן = קוק", הצבועים של יתד נאמן אלו שלא בחלו לזלזל בכבודו של הרב עובדיה יוסף והאדמו"ר מחב"ד ועוד ועוד, נזעקים על דבר כבוד התורה... וכבר נאמר הזהרו מן הצבועים.

אחרי מה שהעדה

החרדית עשתה את מה שעשתה נגד הרבנים של הציבור הליטאי ברור שהיה צריך ללחום ורק יתד הרים את הכפפה

העדה...

החרדית היא פלג של כמה מאות משפחות בלבד ויש להם דעות טיפשיות ולדעתי יתד בכלל לא היה צריך להתייחס אליהם.

מה ההבדל בין

אלפי משפחות למאות משפחות לגבי צדק ? לא שאני סבור כמו שפן, אבל לידיעתך היהודים ביחס לכל העולם הם גם רק כמה מאות משפחות...

אחרי מה שהעדה

החרדית עשתה את מה שעשתה נגד הרבנים של הציבור הליטאי ברור שהיה צריך ללחום ורק יתד הרים את הכפפה

למעלה