יש

אפי לוג

New member
יש

יש אנשים שהם צעירים ותו לא יש אנשים שהם זקנים ותו לא יש אנשים שהם באמצע סתם באמצע. צ´רלס בוקובסקי +++++++++++++++++++++++++++++++++ יש אנשים שעומדים למולי רק למולי יש אנשים שעומדים מאחורי כבר מאחורי יש אנשים שעוד לא ראיתי והריח שלהם טבוע בי. א.פילוג

זיוי בת

New member
יש

אנשים. שעומדים. בפני עצמם הם עומדים. שם זה הכי חשוב לעמוד. מאחורי? מלפני? לא לכל האנשים אכפת לעמוד במקומות האלה. -------------- אפי, קצת עצוב מה שכתבת. אבל התחברתי. זיוי [מונולוג לאפילוג]

softy

New member
יש

ערימה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד זה יפה ש... אל מי התחברת זיוי? אל זה שבאחורייך? סופטי
מחבר ושר

זיוי בת

New member
למה

אתה שואל סופטי? מרגיש פתאום לבד? אף אחד לא מתחבר אליך? הדשא שלך ריק? זיוי

א י ל ה

New member
הדשא

שלו י-ריק יותר אחורי שהוא יתעורר משלוש שעות שינה אחורי לילה מפרך שעישן בו 2 קופסאות סיגריות והיה חייב להריק כשקם. א י ל ה מוריקה

softy

New member
דווקא

הדשא שלי הוא הדשא של השכן, הבעיה היא בערימה, היא הולכת ומדלדלת... ולא, אני לא רוקד אני לא רוקד כשעצוב לי. סופטי

א י ל ה

New member
אין

לי כוח לפעמים. עכשיו עוד יש לי קצת. אבל לפעמים, ממש אין לי כוח. א י ל ה תעצרו את העולם אני רוצה לרדת. לפעמים.

זיוי בת

New member
אין

אין עצירות בדרך. את לא יכולה לרדת. תישארי כאן. :)) זיוי [מעלה סוגיות ונופלת]

א י ל ה

New member
זה דווקא טוב

שאין עצירות בדרך. כי כשיש עצירות בדרך, זה ממש כואב אחרי כמה ימים. א י ל ה קחי שני סדיסטל ותתקשרי אליי בבוקר

הבוס

New member
נניח ואתה שפן, (אמר המלך)

אתה לא תקפוץ לפני הצייד שעסוק כרגע במשהו אחר לגמרי תצייר לעצמך מטרה על התחת ותצעק בקול רם "הצילו, הצילו רוצים להרוג אותי..."

למעלה