יש!!

shanisth

New member
יש!!

הצלחתי סוף סוף. מיום הקמת הפורום, אני מסתכלת בתקווה וציפיה ליום שאוכל לכתוב בפורום הזה, להיות חופשייה גם פיסית, להיות עצמאית, לבנות לי בית, מקום שרק שלי (ושלו), כל כך הרבה זמן אני מתלוננת, כל כך הרבה זמן אני מרגישה עצבנות, והנה, אוטוטו זה נגמר, כי חתמתי (והוא חתם) וחודש הבא אנחנו עוברים! כן.. אמנם לא יהיו לי סיפורים על שותפים מגעילים/מעצבנים/משגעים, אלא רק על שותף לחיים ולא רק לדירה (אבל בטח גם עליו אמעט לספר).. אבל שמחה שסוף סוף זה הגיע, אחרי שנים של תסכולים, ומחשבות על כך שזה יקרה עוד חצי שנה ועוד חצי שנה ועוד חצי שנה, והאם כדאי לבד או עם שותפים (היה קשה לי לחכות לו), אבל זהו זה נגמר: ) הנה. אני כאן. שלום לכם: ) ואומנם זו דירה קצת מיושנת, אבל בתור דירה להשכרה, זו בהחלט דירת חלומותינו מבחינת כל(!) הפרמטרים שכתבנו לעצמנו לפני תחילת החיפוש, ואנחנו מתכננים להישאר בה בשנים הקרובות כי טובה גם לתוכניות היותר עתידיות שלנו, אבל קודם נתחיל את השנה: )

NightElf

New member
איזה כיף לך ../images/Emo24.gif

אין כמו הריגוש הראשוני של מעבר דירה, התחושה של העצמאות והחופש, וסוף סוף למצוא מקום משלך. גם אם הוא קטן, גם אם הוא לא "מפואר" כמו הבית שעזבנו, העיקר מקום לקרוא לו "המקום שלנו". נשמע לשמוע עדכונים איך היה המעבר וכמובן לעזור אם נוכל

למעלה