יש..

A Lovato

New member
יש..

כתבה באתר של אמטיוי על לינדזי לוהן,הילרי,ג'ואל ועוד מישו..לא הספקתי לקרוא מה כתוב אז למי שיש כוח שיכנס דרך הדף הראשי

A Lovato

New member
היי!

אתם יודעים יותר טוב ממני אנגלית! בעע אני גרועה באנגלת..

RaNgLeR

New member
את לא גרועה ...אז שקט!..

אממ ג'ואל לא היה נחמד במיוחד....האח הקטן של לינזי לואהן רצה חתימה מג'ואל ובהתחלה ג'ואל לא ידע מי זה הילד ואז הילרי אמרה לו שזה האח הקטן של לינדזי ואז ג'ואל לא רצה להביא לו חתימה... ואז ג'ואל אמר לו לקרוא לאמא שלו והוא, ג'ואל ביקש מאמא של לינדזי להגיד ללנידזי להתנצל על הדברים שהיא אמרה על הילרי ורק אז הוא יביא לו חתימה.... ואז כבר לא קשור לג'ואל...הילד שאל איפה סימפאל פלאן כי הם בטח יותר נחמדים.....ואז מאוחר יותר בערב(אה כן ..ד"א זה קרה באמממ איזה הופעה לכריסמס...שכחתי איך קוראים לה משו ג'ינגל בלס) לינדזי הייתה צריכה להציג להקה כלשהי ובאותו זמן התנצלה כלפי הילרי (למרות שהיא לא ידעה מה קרה עם ג'ואל ואח שלה..) ובלה לא זוכרת..

RaNgLeR

New member
אממ היא אמרה..

היא לא אמרה..איק לא זוכרת(שוב אני והזיכרון הקצר שלי מפגינים "חוכמה"! וופי!
) היא רק התנצלה על הדברים שהיא עשתה/אמרה... אני שונאת את לינדזי...בסרט אחד שהיא שיחקה בו(שהייתה ילדה קטנה..) היא הייתה חמודה ועכשיו סתם כלבההה! הילארי נחמדה...

A Lovato

New member
לא את זאתי ולא את זאתי אני אוהבת..

אז ככה ששתיהן נהיו סתם כלבותת....

kokain1

New member
גרר את צודקת

אהבתי את הילרי כילדה קטנה וחמודה.. אבל עכשיו היא בדיוק כמו בריטני, כריסטינה וכל הכוכבות האלו שלא שוות בגרוש. דווקא את לינזדי אני יותר מחבבת. למרות שהיא לא שונה מהילרי.

A Lovato

New member
אהבתי את הילרי כליזי..

עכשיו היא סתם כלבה..את לינזי אני לא אוהבת..נראת כלבה..ועוד יותר בקליפ החדש-ישן שלה..

RaNgLeR

New member
יאפ את צודקת...

הילרי הייתה חמודה בליזי מקגוייר..עכשיו היא סתם עוד אחת מעפנה......כנל על לינדזי

../images/Emo46.gif איזה מניאק!!! אני לא מאמינה!!!!

קראתי עכשיו את הכתבה.......איזה מניאק הוא !!!! מה אח שלה אשם שאחותו דפקה??? פור גוד סייק!!!! הוא ילד בן 8!!!!! 8!!!!! ככה אתה גורם לילדים קטנים לבכות???!!!!!......איזה מניאק!!! אני פשוט בהלם!! מי היה מאמין שההצלחה תעלה לו לראש!!!! כאילו פאק איט!!! זה שאתה אוהב מישי לא אומר שאתה אמור להתייחס לילד בן 8!!! ככה.....טוב שהוא קרא לסימפל פלאן.....

ג'ואל לא נתן חתימה לאח של לוהן ב

בגלל משו שהיא אמרה על אהובתו - הילארי..... הוא פשוט מניאק....

A Lovato

New member
יוא ג'ואל נהיה מאנייק

סליחה מראש מכל מי שאוהבת אותו פה אבל הוא נהיה ממש בן אדם מגעיל..אני יותר אוהבת את ג'ואל ה''ישן'' ג'ואל הנחמד והמצחיק, עכשיו רואים על הבנאדם שהוא כל הזמן בדיכאון וכל ההצלחה עלתה לו לראש וזה ממש רע!

RoCk StaR 1

New member
ואו.

הגזמתם. אתן לא מכירות אותו.איך שהוא היה או הוא עכשיו. אתן לא יודעות אם השטות הזאת על אח של לינדזי לוהאן נכונה.ולפי דעתי היא כל כך לא. בקיצר אתן לא יודעת כלום אז אתן לא יכולות להגיד מה הוא ומה הוא לא.

RaNgLeR

New member
אמממ...

את חלק צודקת וחלק לא... אני מעוצבנת על ג'ואל כי שמתי לב שהוא יורד על קריס הרבה פעמים...ג'ואל לא נחמד במיוחד במזמן האחרון ובראיון/שירים אקוסטים שהיו ב-AOL הוא ממש היה מבואס....אבל ממש בטח עובר משו...נקווה שזה יעבור לו והכל יהיה טוב בסוף

למעלה