יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draedalus

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך מאושרת.1!!!!!!:) :) :) אני מהזה דאגתי שאני לא אקח את התוכים שלי לגרמניה ובסוף מסתבר שכן!!!!!ואני כל כך מאושרת כי לא רציתי להשאיר אותם פה לאחותי המרושעת שרוצה לצלות אותם על האש!!!! אבל צריך לתת להם זריקות...מסכנים!!! וכל ק"ג שהם שוקלים (עם הכלוב) עולה 17$ אתם קולטים? 17 פאקינג דולר בישביל 2 תוכים מסכנים שכל אחד מהם שוקל בערך 15 גרם!!! וחוץ מזה הכלוב יהיה עלי כל הנסיעה (שאני מנחשת ממש ממש לא נוח!!!) אז למה צריך לשלם 17 דולר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????[ זהו..:) חוץ מזה אני ממש מאושרת!!! אבל יש רק בעיה אחת...אני רוצה חתול..אז עם יקנו לי חתול בגרמניה הוא לא יהרוג אותם או משהו כזה?

Odish16

New member
המ המ המ המ המ המ..

רגע, אמרת שיש להם כלוב? לא? אז אם כן..הם יהיו בכלוב, אין סיבה שהחתול יתקוף אותם..מו הא הא הא. למה חתול ולא כלב???

J0nathan17

New member
כשעברנו לנורבגיה

נתתי את התוכי לחבר שלי עדיף על להשאיר ציפור מסכנה בהסגר חצי שנה לפני שאפשר לקחת אותה הביתה... :( זה מפחיד שיש חתולים וציכים בייחד, כי היה לנו את זה בישראל, אז רק צריך להזהר :) פעם אחותי באה להחזיר תתוכי לכלוב והיא ראתה חתול שוכב שם בפנים מנמנם חחח היתה גם כלבה, והיא הייתה הכי מתוקה בעולם, תמיד החתולים ישנו עליה... כולם נשארו בארץ יש לך מזל שאת לוקחת את התוכים איתך :)

איזה כיף לך!../images/Emo13.gif

אני השארתי את היצור שהכי חשוב לי בעולם ואני הכי אוהבת בעולם בישראל... קוראים ליצור אודליה... אבל היא עברה לנורווגיה אז היא יותר קרובה...
לא, סתם... את הכלבה שלי! שרי הפשושית!! מסרנו אותה לאימוץ אצל חברה של אמא שלי... ואני נורא מתגעגעת...

Odish16

New member
הממממממממממ

תוכים הם פששושים..היו לנו פעם 4 פלוס כלב..אבל הם היו מנומסים..פלוס הכלב..חחחחח עד שלא הינו אומרים לו בתאבון הוא לא היה אוכל..זה לא היה בישראל, זה עוד כשהינו בנורבגיה בצעירותי..פחח בישראל השארנו כלבה יפיפיה העונה לשם דובשנית..סוג ווימרנר..הכלבה הכי מדהימה שיכולה להיות בעולם! ואני כל כך אוהבת אותה! אחרי 7 שנים...כמעט מחצית מהחיים שלי... והיא מתה מצער בישראל יהי זיכרה ברוך.

canadit

New member
נו אז מה...../images/Emo4.gif

אנחנו שילמנו על הכלב שלי 250 דולר לכרטיס טיסה פלוס המשקל שלו וזה שילמנו בשדה תעופה עוד מאה דולר אז 17 דולר זה כלום!!!

justnoa

New member
אנחנו

שילמנו כרטיס טיסה על הכלב שזה 500 דולר אמריקאיים בדיקות בסביבות 1000 שקל בישראל והסגר של חודש שעלה בערך 1500 דולר ניו זילנדים חחח... הכלב איתנו בסך הכל כבר 9 שנים (כמעט) וקיבלנו אותו מתנה.... אננחו משלמים עליו בבדיקות רפואויות וכל הבעיות שלו וגם המעבר לפה הוא בא אחריו... משהו כמו חודשיים אחרי שהיינו םפה אה! וגם הוא היה חודש וחצי כמעט חודשיים בישראל אצל בייביסיטר אבל לא אנחנו שילמנו

kit k@t

New member
cats r so much better.

i should know, im a cat.... and your sis isnt evil, she is just misunderstood.... anywayz, your birds make too much noise, i would eat 'em. kat

Odish16

New member
ניצלושששששששששש

אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל , אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל , אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אנירוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל אני רומה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני רוצה ישראל, אני שונאת נורבגיה, אנישונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה, אני שונאת נורבגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אנירוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אני רוצה ישראל אנירוצה ישראל אני רוצה ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

justnoa

New member
אני

מתחילה לחשוב שאת רוצה לחזור הבית... כולנו... מורה.. ענבים... תפוחים... ילדים... מחשב אה!!!

למעלה