יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
אני עדיין כאן, אתם יודעים.

וגם התמונות שלי. ואתה יודע, אתה לא חייב להיות חרא כזה של בן אדם. בסדר, הבנתי, אתה לא אוהב את זה וזה הציק להרבה אנשים. אבל למה להיות מנייאקים?

Goggle Girl

New member
אני אגואיסטית?

זה היה סופ"ש טראנקס. סופ"ש דמות X, מעצם הגדרתו, פירסום תמונות של הדמות X. זו לא אשמתי שלאף אחד לא היו כל כך הרבה תמונות בסופ"שים הקודמים! ותסלח לי, אם לא היית חרא של בן אדם, אז א) היית שולח לי מסר בפרטי ולא מערב את כל הפורום, וחשבת אולי ההודעות שלך גם תרמו לתקיעת הפורום?! חלס! כמה אפשר להתלונן! ב) לא היית שמח כל כך שקאזבובו שרשר את זה. בסדר, התלוננת, הוא הזיז את זה. למה לשמוח לאיד? מה אתה רוצה, שאני דווקא אעלה אותו?

eladi15

New member
לי יש רעיון מצויין

למה שלא תיישבו את זה בקרב? או שיגירובה שלנו צריך לאכול משהו?

Brolly

New member
נראה לי...

ששניכם צריכים להירגע הסוף שבוע של טראנקס מאחורינו... אין את התמונות ואין מה להתלונן יותר... אבל בקטע שגוגי-סאן קוראת לך חרא של בן-אדם היא לא צודקת אבל אתה גם איימת על חייה אז השתוותם טוב?

king kazabubu

New member
וואו...

אני נעלם לשעה לשחק בAOE2 וזה מה שאני מוצא כשאני חוזר? חברה תרגעו... זה סוף שבוע דמות. נגמר זהו. היה שרשור אמנם תקע קצת את המחשב. לא קרה כלום. בסך הכל גוגל תרמה המון לשרשור. ועכשיו יש המון תמונות של טראנקס אם אי פעם מישהו ירצה. אין לך יאג´ירובי מה להתעצבן בפעם ה70 מליון השבוע. ואין לך גוגי-צ´אן מה להתפוצץ עליו. תרגעי... תנשמו עמוק... שתו קולה ותהיו מאושרים. אני לא רוצה להמשיך לראות ריבים פה. די... חוץ מזה אני נהנתי בסוף שבוע הזה אפילו שהמחשב שלי קרס אין סוף פעמים.

haunter

New member
נכון שזה קצת עיצבן

אבל זה היה סופשבוע חד פעמי, והיתה לגוגל גירל זכות לשים כמה תמונות שרצתה. ואני מודה שזה היה נחמד, למרות המחיר הכבד ששילמנו @_@. ועכשיו שאלה כללית- כמה זמן צריך לעבור מאז התגובה האחרונה שנכתבה כך שהתגובה הבאה תקפיץ?

ssj3 gotenks

New member
../images/Emo8.gifזה דווקא היה טוב

שמרתי איזה שלושים תמונות. תודה גוגל! thumbs up!

gogumagog

New member
AOE2????????

עדיין לא נגמלת??? גוגל אני בעדך מתוקה!!! יאג´ירובה סתם נאחס בריבוע!

Goggle Girl

New member
D= תודה על התמיכה!

בא לי לפרסם עוד תמונות! אך לא לדאוג. הסייאן סגול השיער יצא לחופשה קצרה (מגיע לו, לא?) ואני מבטיחה לא להפציץ כאן. רק מעט תמונות לא מזיקות

למעלה