יש!!

Im All That

New member
יש!!

רק רציתי לשתף אתכם שהצלחתי להשיג כרטיס לגמר דרך מישהי שעובדת בהפקה של הישרדות!!
לא חשבתי שזה יקרה...., וגם כנראה זה במקום לא משהו, אבל לא אכפת לי! - אני הולך לראות את הגמר בבריכת הסולטן בירושלים!!!
ואני הולך לראות מקרוב את שגב מנצח!!!

דרך אגב - אני חושב שזה ממש מטומטם מצד ערוץ 10 לחלק את הכרטיסים בין העובדים שלו ובהגרלות למיניהם, ואח"כ לבכות על זה שאין לו כסף, הם יכלו לעשות הון ממכירת הכרטיסים האלה והם לא מנצלים את זה! - חבל, עכשיו זה בא בעוכריהם...

איזה יופי! תעשה חיים!!!

תביא הרבה מים מהבית כי נראה לי שהולכים לייבש אותנו טוב טוב בגמר... אז לא לשכוח להצטייד באספקה כי זה יהיה ארוך (מקווה שיכבדו אותכם אבל ליתר ביטחון) ותהנה!!!

Im All That

New member
תודה רבה...

ולא כל כך אכפת לי אם יביאו מים או לא, אני אביא מהבית....אני רק רוצה את הבאפים שמחלקים שם

אף פעם לא היה לי באף של הישרדות (רק חבל שזה בצבע לבן)...

רוקסין

New member
יופי, תראה איך שגב מודח מקרוב

תוכל לספר לנכדים שלך איך שגב הודח בSMSים ואתה ראית את זה קורה בעיניים שלך ולא בטלויזיה. אל תשכח לצלם את הפרצוף שלו כשמודיעים לו שהוא המודח...

רוקסין

New member
אגב, מעניין למי שגב יתן את קולו לאחר שיודח...

ענת הרי כסחה לו את הצורה לאחרונה... המממ...

Im All That

New member
תודה על הפרגון...

אוי רוקסין, אני כל כך שמח שאפילו הנסיונות העלובים שלך לעצבן אותי לא יעבדו... מצטער...

אורישקי

New member
יאו מגניב לך
מקנא

אם תיתקל בנטלי תמסור לה את אהבתי, ואם תתקל בשגב תמסור לו מזל טוב על הזכייה!

black scar1

New member
דבר ראשון- תהנה- וסחטיין!! +

(סורי, לא רוצה לפתוח הודעה חדשה, אני משרשרת לכאן, מקווה שלא תעלב).

תראו את הפוסט הזה: (שנכתב בתחילת העונה)

http://www.xnet.co.il/relations/articles/0,14572,L-3095028,00.html

"כן, אורי רונן כבר יודע שאיתי שגב, משה פרסטר ובוקי נאה לא יהיו בגמר. הוא רק אומר שזה היה ממש נחמד אם הם היו יכולים להיות" - כמה הוא לא העריך נכון את שגב

אהבתי מאוד

אבל אורי רונן טעה בהערכתו כי אני דווקא כן ראיתי את שגב ופרסטר מתקדמים ומגיעים רחוק במשחק דווקא בגלל הלוזריות הזאת שהם משפריצים לכל עבר...
אני מודה שלא ספרתי את בוקי נאה כי אילמלא ג'מצ'י עם הפה הדפוק שלו, אז בוקי היה מודח כל כך מהר שלא היינו מספיקים אפילו לזכור את שמו של כתב הפלילים... אבל, כאמור לגבי שגב אני לא מופתעת כלל וכלל. כל התחזיות שלי לגביו התקיימו אחת לאחת.
אורי רונן לא תיאר לעצמו שפרסטר ידיח את נטלי דדון
חלום רטוב שהתממש

אורישקי

New member
לי היה די ברור שבוקי יגיע רחוק

בעיקר תודות לעריכה, לא ציפיתי שבן אדם כמו בוקי, שלא היה בכלל כל כך ידוע ומפורסם ופופולארי לפני התוכנית יקבל כזו תשומת לב בפרק הראשון אם הוא יעוף פרק אחר כך.
(למרות שבמקרה של ענבל גם כן נתנו לה מלא זמן מסך והיא הודחה על ההתחלה, אבל ענבל היא דמות שאי אפשר להתעלם ממנה וכל דקה היא עשתה בלאגן).

Mominit

New member
וואי מגניב!תהנה!

אולי תצלם קצת ותעלה לפה לפורום תמונות מהגמר !

למעלה