יש?

AirPanda

New member
יש?

נראה לי שלבנות קל יותר לחוות את הרגע מלבנים ולכן הן יותר ענייניות.. אבל מצד שני יחסית לבנים הן חלשות מטבען מול הסרטים של העולם אז מה שהן מחפשות זה מישהו שירגיע להן את הצרות המעצבנות של העולם ואת מה שהן אוכלות בגלל זה אז אם גבר מתלונן זה דוחה אותן, כי הוא לא חזק מספיק להתמודד בעצמו עם מה שהוא צריך להרגיע באישה שלו למרות שזה לא תמיד נכון... כי יש אנשים שמגיבים אחרת לסיטואציות עם עצמם וסיטואציות עם אחרים אבל זה עדיין דוחה בנות יש בנים בפורום הזה?

ילדת 91

New member
כן, יש בנים

ויש גם משהו במה שאתה אומר. אם חבר שלי יבכה לי כל היום אני לא אסתדר עם זה... אבל, כמובן, מדי פעם זה בסדר. כלומר... אם הוא מרגיש לא טוב ופונה אליי כדי שאנחם אותו, אניודעת שאני משפיעה עליו, שיש לי יכולת לגרום לו להרגיש טוב. עצם זה מקנה לי תחושה מדהימה של חשיבות. כמובן, אני היותר רגישה בקשר שלנו, כפי שקורה בדרך כלל. אני זאת שצריכה את התמיכה שלו ומקבלת אותה גם כשהוא רחוק מכאן, בבסיס ("אני תמיד כאן איתך, גם כשאני לא נמצא, את יודעת את זה, נכון?")

pain is MY love

New member
לא צריך להבכיין כל היום!

לא בנות ולא בנים! אבל אין שום בעיה שחבר שלי יבוא ויתלונן בפניי על משהו שקשה לו בשביל זה יש זוגיות שבנויה על תמיכה ועזרה הדדית

למעלה