יש

יש

זוכרים את דואר הזבל שנשלח אליי בנושאים הקשורים לדברים שקיצונים מסויימים מהציונות הדתית היו מעוניינים שאעסוק. יוצא חוק חדש שאסור לשלוח דואר זבל ללא רשותו של הנמען. אגב,אסור להם גם לשלוח מכתבים שלא מעוניינת לקבל. על כל מכתב כזה שקשור לנושאים ולדברים הללו אני מתקשרת לאותו מקום ומבקשת שלא לשלוח. פשוט ביותר. המקומות החילוניים בנושא אכן מפסיקים לשלוח. ואגב,הם בכלל לא אשמים. לאור ועידת אנאפוליס והמשא ומתן שהולך להיות בהמשך. ואחד מהנושאים העיקריים שנשלחו אליי הם דברים הקשורים לנושאי הליבה המרכזיים ביותר. זה משהו הקשור להר הבית.שאמרתי שבמפורשות שאינני עוסקת בנושא. (אני בעד זה שהר הבית ישאר גם בידינו.אך לא אני זאת שתעסוק בנושא,כי זאת זכותי. כמו שזכותי לחיות את חיי כפי שבחרתי ולעסוק במה שאוהבת-דברים אותם קיצוניים מסויימים ניסו למנוע,כך גם זכותי שלא לעסוק בנושא הקשור להר הבית,הזמן שנגזל לי במוסדות על תיכוניים וארקדמיים דתיים בא על חשבון הזמן לזה,לא אוהבת לעסוק בנושא,ויש דברים שאוהבת לעסוק בהם והרבה יותר ועוד) אני צופה שישלחו אליי מכתבים רבים בנושא. קודם כל,כבר הרבה מקומות שהתקשרתי וביקשתי לא לשלוח אכן הפסיקו לשלוח. כך שמספר המקומות מצטמצם. אך בנוסף לכך,נקטתי באמצעים נוספים. אם וכאשר ישלחו אליי דברים בנושא,העיניינים יטופלו בצורה טובה.

מצטערת-ההודעה היתה צריכה להיות בפורום אחר!

אבקש למחוק אותה מהפורום.כי זה לא בשבילכם,אתם באמת עדיין מאוד צעירים בשביל זה. וחוץ מזה זה לא שייך לכם ישירות,זה היה צריך להיות בפורום אחר.

ליאני2

New member
נצל"ש =] חדשהה

שלום,, אני ליאן 13.5 משוהם אני חולהה על ריקוד ורוקדת 4 שנים מקווה להישתלב =)

למעלה