יש PPC שקורא כרטיסי CF?

2cookie

New member
יש עשרות דגמים כאלה

כיום תוכל למצוא את הIPAQ H2210, אייסוס מיי פאל 620, דל אקסים X5 וטושיבה E750. יש עוד אבל אין לי כוח לפרט

mikeoreli

New member
לפי הSPEC שלו

הוא פשוט תותח. אם לא היה לי פוקט פיסי, הייתי קונה אותו.

2cookie

New member
אותי דווקא יותר משך ה339

מצלמה עם פלאש באיכות מעולה בPPC! (יחסית כמובן) והשלט החביב ומפרט טוב בסך הכל, חבל שמחירו כל כך גבוה. אם הוא היה עולה 2000 שקל הוא היה מצדיק כל אגורה.

mikeoreli

New member
למרות הביקורת הטובה של סער

אני הייתי דווקא הולך על הכלי הכבד. חוץ מזה, אם זה היה באופציה, אני לא אלך לזרוק את הכרטיס קומפקט פלאש 64 מ"ב שעלה לי לפני יותר משנה 240 ש"ח.
דווקא די מעניין שהמבדקים הראו של מיו 339 ביצועים יחסית חלשים. אם אכן זה כך, אני לא יודע אם הייתי רץ לקנות אותו, בנוסף לקטע ששקע האוזניות הוא לא סטנדרטי.

AYELET1

New member
נראה לי שלעשות חשבון כמה עלה לך

פריט גאדג'ט או אביזר למחשב וכו' לפני שנה זה ממש ממש לא לעניין בהתחשב בקצב יציאת שדרוגים ושכלולים לשוק קנה מחשב/PDA/כרטיס פלאש ובעוד שנה אתה מגלה שנותרת עם חפץ שערכו ירד פלאים...

mikeoreli

New member
מצטער

זה היה אמור להיות מעין בדיחה קטנה, חשבתי שאם אוסיף פרצוף עצוב זה ישדר את המסר המתאים, סליחה ואת צודקת במאה אחוז.

mikeoreli

New member
קוקי ואני נוכל ללוות אותך ../images/Emo8.gif

דרך אגב, קוקי, הבעיה המרכזית לפי מה שאני רואה, היא הדלות הרבה בביצועים יחסית למכשירים האחרים. רועי, מה אתה אומר?

2cookie

New member
המממ למה?

הוא נותן פחות או יותר את מה שה1930 נותן, פחות WM03 ועם מעבד X SCALE סטנדרטי... הוא נראה פחות קטן, לא בהכרח פחות יפה. והמחיר כמובן זול בהרבה משל ה1930!

למעלה