יש

dtomer

New member
יש../images/Emo70.gif

היום חיצללתי בפעם הרביעית!
האמת, זה היה די מוזר. הייתי בלונה-גל שכזה, ופשוט ידעתי שאני חולם... לא ראיתי משהו מיוחד, פשוט הרגשתי שאני חולם...
ניסתי "להחזיק" את עצמי מודע, כאלו הערתי את עצמי... ולאחר מכן עשיתי את בדיקת המיאות עם השעון. נזכרתי שלשטוף את הפנים עם מים, עוזר לצלילות של החלום (וכבר הייתי בלונה-גל...
) אז הלכתי לבריכה, ובדרך כל החלום התחיל להיות מטושטש, כאלו הוא נמרח כזה, אבל הצלחתי לעבור את זה והמשכתי לבריכה. בבריכה כל האנשים עמדו בתוך המים, בלי לזוז, זה היה קצת מוזר, ולא ידעתי איך להחיות אותם
. רציתי לקרוא למדריך חלומות שלי, אז אמרתי: "מאחורי הפינה הזאת יופיע המדריך חלומות שלי" הלכתי לשם, אבל לא היה שם אף אחד. משם כבר איבדתי את הצלילות... החלום עצמו היה מאוד בהיר וחד, אבל המודעות לא היתה יציבה... תומר

KEiN

New member
אינטרסטינג ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

דה בסט ת´ינג סינס רסטלינג
נשמע לי כמו... חוסר ביטחון...

dtomer

New member
וגם שחכתי לומר...

שזאת הפעם הראשונה שהחלום לא התחיל להחשיך כמו שקרה לי בפעמים הקודמות... אולי כי הבנתי לבד שאני חולם ולא ע"י בדיקת-מציאות...

fcfighter

New member
הֶיי...

גם לי החלום מחשיך כשאני מאבד צלילות! לקח לי קצת זמן עד שעליתי על זה אבל עכשיו אני שם לזה לב בחצלולים. אני מיד משפשף את הידיים ועושה משהו שמפעיל את החושים שלי בזריזות, כמו לעוף או משהו כזה...

dtomer

New member
למה התכוונת ב"להפעיל את החושים"?

אני מכיר רק את השיטות של שפשוף ידיים וסחרור, אבל זה לא תמיד עובד (מי שישמע כמה פעמים יצא לי לנסות
) תומר

fcfighter

New member
להפעיל את החושים:

לגרום להם לעבוד... לנסות למשש, לשמוע מה שקורה מסביבך, לטעום משהו להריח משהו וכו´ אסור להתחיל לחשוב כי אז החושים עובדים פחות ואז מאבדים צלילות. שיפשוף ידיים גורם לך להרגיש חום ובכך הוא מפעיל את החוש המישוש (אל תהיו כאלה קטנוניים, אלו אותם נוירונים פחות או יותר שפועלים, פשוט אחד מגיב לתנודות והשני לחום/קור...)

KEiN

New member
אני זוכר שפעם בחלום

שבו הייתי בחשד שאני חולם, אז ניסיתי לשפשף ידיים, התחושה הייתה שונה לגמרה מתחושם חום, זה היה כאילו הראש שלי הוא בין הידים, וכל שפשוף מעקם אותו ל10 צדדים שונים ...

dtomer

New member
יש../images/Emo70.gif

אני לא מאמין, עשיתי את זה עוד פעם! אבל זה נגמר ישר
הייתי באיזה חדר וניסתי לעשות בדיקת מציאות, אבל היה חשוך אז הפעלתי את האור של השעון - ובמקום כחול זרחני הוא היה אדום (!) מרוב ההפתעה התעוררתי
חייב חייב להתחיל מחדש יומן חלומות (כבר הפסקתי הרבה זמן). תומר

למעלה