יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

בן דוד שלי קנה שתי זוגות נעליים- globe-rodney mullen black Chet Thomas-black הוא מביא לי את של תומאס!!! נעליים כאלו פצצות!!! אני מצרף תמונה של הנעליים של תומאס!

FreekStyler

New member
איכסה

זה לא אישי.. אבל אני שונא נעלי ספורט... זה ממש דוחה... אבל מה משנה אם אני משתמש בנעליים של טימברלנד או בנעלי סקייטר בורד? זה לא משנה...

rodney

New member
לא הייתי קורא לזה נעל ספורט

זאת "נעל סקטבורד" כמו שאומרים (אולי יש משהו דומה בצורה אבל לדעתי נעל לא רעה)

FreekStyler

New member
אבל מה מיוחד בזה?

מה ההבדל אם אני אלבש נעלי סקטבורד או אם אני אלבש נעלי הרים (מה שכל החיים שלי אני לובש)

נעלי סקייט יותר נוחים

לנסיעה....וגם קצת בגלל ההתלהבות שהם של פרו....אבל בעיקר הם יותר נוחים לנסיעה ולפליפים ושטויות...

FreekStyler

New member
אז זה רק לסטייל

כי אם אתה אומר שנעלי סקייט יותר נוחים מטימברלנד אז אתה לא יודע מה זה נעליים

לא ידעתי שלניר יש גלוב כי

הוא נוסע עם וונס מחשבותי: אאא בגלל זה הוא הורס את הוונס שלו עם הסקייטבורד ושומר על הגלוב בקיצור נעלים מצוינות

אני לא בטוח שהגיעו אליו

אבל הוא אמר לי שסבא שלנו קנה לו..... בקיצור יכול להיות שהוא מחכה שהוואנס יהרסו ואז הוא יסע עם הגלוב..

אני לא בטוח שהגיעו אליו

אבל הוא אמר לי שסבא שלנו קנה לו..... בקיצור יכול להיות שהוא מחכה שהוואנס יהרסו ואז הוא יסע עם הגלוב..

sk8 mini sk8

New member
נעלי סקט

יא דפוקים בנעלי סקט קודם כל יש סוליה שטוחה- כדי שתהיה "אחיזה" טובה וזה מה שעוזר בתרגילים ועוד משהו זה המגן אולי - יש מלא שכבות של עור ובד וככה הנעל לא נקרעת אחרי פליפ אחד

xflil

New member
איזה שטויות!!!!!!!!!!!!1

נעלי סקייט זה נעליים מחוזקות לאללה! יש להן סוליה נורא גבוה ומעל פלסטיק קשיח! כדי שלא יקרעו לך הנעליים ואני יודע כי כבר גמרתי לעצמי 3 זוגות נעליים בחודש אחד ויחיד! והנעליים שלי (די וי אס) נראות כמו חדשות וחרשתי עליהן המוןןןןן אז זה שטויות במיץ שזה רק להתלהבות וזה באמת יותר נוח אבל

Raz muska

New member
יוני אתה מפגר!!!!

קודם כל זה חרא של נעלים(לא משהו נגדך) ודבר שני אתה רוצה להגיד לי שההבדל היחיד בין נעלי ספורט\הרים לנעלי סקט זה שנעלי סקט יותר"נוחות" רואים שאתה לא מבין בגרוש אז תסתום. כל הצורה של הנעלי סקט אם לא שמת לא היא הרבה יותר שטוחה ורחבה כדי שתהיה לך יותר שליטה על הסקט,דבר שני הסוליה יותר קשה ועבה כדי שלא יהיה בה חורים מהר מהגריפ,והקטע של הגריפה מקדימה גם כן הרבה יותר קשה,והם גם כן מעוצבות שלא יקרעו השרוכים וכל שאר השטויות,אז לפני שאתה אומר דברים תחשוב פעמים.

the mutt

New member
לרז

סוף כל סוף צדקת במשהו... היה מצחיק לשמוע אותם לא יודעים למה הם קונים נעלי סקט אבל שכחת משהו...נעלי הרים או כל נעליים גבוהות לא מאפשרות תנועה חופשית של הקרסול...משהו שחשוב כדי לעשות פליפים ובכלל כל תרגיל בגלל שהתנועה של הקרסול חשובה מאוד... סבבה

xflil

New member
צודק

באמת נחמד לראות אותו מדבר לעניין אבל עדיין הקללות מיותרות לדעתי אמרתי בדיוק מה שהוא אמר בלי קללות.... טוב די עזבו! אל תגיבו לי אפילו על הקטע של הקללות נמאס לי מזה כבר

למעלה