יש CLASS שנקרא

Wild elf

New member
יש CLASS שנקרא

המג הפיראי(WILD MAGE). מישהו יודע מה זה? אני אשמח לתגובות, רק בבקשה אל תכתבו לי לינקים, אני לא יכול להכנס אליהם. במיוחד אודה למי שיכתוב כאן את כל הפרטים.

Gilgam69

New member
ה-Wild Mage

הוא קונספט המופיע בגרסאות רבות בשיטות שונות. בגירסאותיו השונות הוא לעיתים שונה קצת אך פחות או יותר מדובר על קוסם אשר אינו בעל שליטה מלאה בכוחות הקסם שלו. לא מדובר בקוסם שלא שפתאום מטיל לחש, אלא בקוסם אשר השפעות הלחשים שלו הן לא תמיד מה שהוא התכוון. לעיתים מדובר על קוסם אשר מתעל את האנרגיה הבסיסית ביותר של כוח הקסם בצורתה הפראית ביותר, ללא שום עיצוב ומידור שקוסמים רגילים עושים, בעזרת נוסחאות מיוחדות או בעזרת כוחות פנימיים. הוא פשוט פולט כוח קסם, אשר בקושי עובר עיצוב ועל כן תוצאותיו לרוב לא צפויות. כרגע אני זוכר בבירור לפחות 3 גירסאות שונות ב-3 שיטות שונות של הרעיון הזה, ובצורה מעורפלת עוד כמה גירסאות אחרות שראיתי בכל מיני שיטות.

Wild elf

New member
בדיוק מה שהתכוונתי!

אבל אני צריך את הנתונים כדי לשחק אותו. אודה לך מאוד מאוד אם אתה יודע

Gilgam69

New member
כן, אבל...

כמו שאמרתי יש מיליון גירסאות לזה. כולם הם עם אותו העיקרון אבל על איזה שיטה/גירסה/וריאציה אתה מדבר?

Gilgam69

New member
ארממ...

זה נשמע כמו 3 גירסאות שונות: מו"ד רגיל = מו"ד ישן בקופסאות. גרסה 2 = מוד"מ 2 (AD&D). ו-d20 = מו"ד 3 או 3.5. אבל אני מניח שמה שהתכוונת אליו הוא מו"ד 3.5 (או 3). כמו שבוודאי אתה כבר יודע במו"ד 3.5 (ו-3) יש אינספור מקצועות ומקצועות יוקרה. ה-Wild Mage שאני זוכר ממו"ד 3 מופיע בספר Magic של AEG. צר לי, אבל אני לא זוכר את הפרטים. אני מאמין שקיימים עוד הרבה גירסאות של ה-Wild Mage למו"ד 3 ו-3.5.

snift

New member
מדוע אתה צריך את הנתונים כדי

לשחק אותו. שב עם ה- GM שלך ותחליטו מה הנתונים של דמות כזו...

Wild elf

New member
זה הפתרון המושלם,

אבל אין לנו זמן לזה. עד שאני מגיע הביתה... אני מביא לו את הדמות, והוא אומר מה בסדר ומה לשנות.

למעלה