יש 2 שאלות חשובות...

יש 2 שאלות חשובות...

1. מה נותן לי כרטיס החבר של בית"ר י-ם בתור נער??? 2. איך אני יכול לקנות כרטיסים לפני שאני מגיע למיגרש (טדי או אחרים)??? אני רוצה לבוא למישחק של בית"ר - הפועל ת"א (יש"ו) אז ביגלל זה אני שואל את השאלה השנייה והאם יש הסעות לשם מעזור אשדוד, רחובות...

111eti

New member
2 תשובות חשובות...

נו !!! תגיד זה מה שחשוב בחיים ? אין לך מה לעשות!?......

111eti

New member
תגובה במיידי!

חחחחחחחחחחחחחח אהבתי! מי אתה! אני כבר מאוהבת בך...לא יודע לצחוק חבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתי

היתכוונתי יותר ל"ווחד קומץ מהתחייה" רציתי לכתוב לך בניפרד שלא כתבת תשובות אלה שאלות (כאילו להביא לך אותה בהפוך על הבדיחות שלך
) את בסדר את
... יאללה בית"ר (ז´בוטינסקי חי) יאיר

תראו

אני בן "קול ציון הלוחמת" סימו לב להציון זה אני אלה "קול"... ומה הבעיה אני רציתי בסך הכל להגיע למישחק של בית"ר אז על זה ההעלבות זה נורא יפה שיש אחווה בין האוהדים של בית"ר... תשובות נורא יפות קיבלתי ממש מעודד לבוא למשחקים ליפגוש את האוהדים ולאהוב את בית"ר (ואני לא אוהב אותה דווקה בגלל האוהדים) והאוהדים שלה... ועכשיו באמת אני מקווה שהאחרים שבין האוהדים יותר נחמדים ומקבלים אוהדים חדשים (אני בכלל חדש בכדורגל ומאז שהתחלתי להיתענין אני אוהב את בית"ר ועושא למענם מלחמת קודש כימעת בבית הספר הקיבוצי שלי וזה היחס שאני מקבל בקבוצה שלי)... יחס יפה... ותודה רבה יאיר

צהוב.

New member
כרטיסים לבית"ר

אתה יכול לקנות כרטיסים למשחק דרך משרד הכרטיסים "בן נאים" בירושלים. תרים לשם טלפון ותזמין בכרטיס אשראי. תוכל לעבור דרכם בירושלים או לבקש שישלחו לך ת´כרטיס בדואר. לגבי הסעות מערים אחרות לירושלים,למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו ולא נראה שתהיה בקרוב. תארגן לך הסעה עם מכר שלך,אני מקווה שתצליח. אין מה לעשות,עדיין צריך קצת להתאמץ כדי להגיע למשחקים. אני מקווה שיום אחד יהיה לבית"ר מועדון אוהדים מסודר ,שידאג לדברים כאלה. מספרי הטלפון של משרד הכרטיסים "בן נאים" : 02-6231273 02-6232425 . בהצלחה ולהתראות בטדי. יללא בית"רררררררר.

בודי

New member
סבבה, אולי גם אני יבוא

זה אומנם רחוק (3 שעות הלוך 3 שעות חזור) אבל מה לא עושים בשביל בית"ר? במיוחד עכשיו כשאפשר לדעת איך קונים כרטיסים מראש.... נו טוב.....יאלללה בית"RRR

למעלה