יש תרופה

נופרר

New member
יש תרופה

שיכול לזרז את צמיחת השיער? או למנוע נשירות????? אני צריכה תשובה דחוףףףףףף תודה

לגבי תרופה להצמחת שיער

שלום נופרר ראשית צריך לדעת שבהקשר של שיער אין פתרונות מהירים של מספר ימים. יש להבדיל בין מניעת נשירה של שיער ובין הצמחת שיער ממש. בכל אופן ישנם מספר פתרונות: 1. לעיתים הבעיה היא חוסר במרכיב תזונתי מינרל או ויטמין שחיוני לצמיחת שיער. במקרה כזה צריך לקחת מולטיויטמין מיוחד לשיער למשך כחדשיים. 2. לעיתים גם יכולה להיות בעיה כרונית על עור הקרקפת שתגרום לנשירה כרונית. במקרה כזה יש להתיעץ עם רופא. 3. נוזל למריחה יום-יומית על הקרקפת (לדוגמא: מינוקסי-5, ריגיין-פורטה). הנוזל מכיל בתוכו חומר רפואי שגורם להצמחה של שיער. לחומר ישנה פעילות רפואית טובה יחסית ותופעות לוואי כמעט ואין. התכשירים ניתנים לרכישה ללא מרשם רופא. יצויין כי לטיפול יש כ-60% של הצלחה ולוקח מספר חדשים בכדי לראות תוצאות של הצמחת שיער. ובמקרה של נשירת שיער ניתן לראות תוצאות טובות תוך כחודש. 4. כדורים בשם Propecia. אלו בעלי השפעה רפואית מצויינת בהצמחת שיער ואפילו נגד התקרחות בינונית, אך דורשים מרשם רופא. הטיפול בכדורים אורך כחצי שנה עד שנה וחצי (תלוי במצב ההתקרחות).בסוף הטיפול ממש נוצרות פלומות שיער אפילו היכן שמקודם היה שיער מאוד דליל. הפרופסיה אינה ניתנת נגד נשירה. בברכה ישראל

נופרר

New member
יש לי עוד שאלה...

תודה רבה על ההתיחסות....כתבת לי 3 אפשריות....על מה אתה יכול להמליץ לי? יש לי נשירה...ואני גם רוצה שהוא יארך...אני יודעת שזה לוקח זמן...הוא נהיה לי דליל..וקצת שביר... יכול להיות תופעות לוואי מהכדורים של שיעור במקומות אחרים חוץ מהראש?? תודה

למעלה