יש תקווה!

y2in1

New member
יש תקווה!

זו אני שגרה עם גרושי למען הילדה. חשבתי שזה יעבוד אבל כולכם צדקתם (אפילו אצל רוס ורייצ'ל זה לא עבד למה אצלי כן?) בקיצור, הייתי מאוד תלויה בו רגשית ומבחינה כלכלית (מכונית, נוחות והכל) אחרי שאמרתי לעצמי (בקול רם) זה נגמר, התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולבנות חיים התחלתי לצאת, הסתפרתי ועשיתי ניתוח לתיקון ראייה (no more glasses)!!, עשיתי רשיון ואני קונה מכונית, התחלתי לעבוד :) עיצבתי מחדש את הדירה. כל שקנינו ביחד: לפח! אצלי הכל חדש ושלי בלבד! I'm Free!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני כמעט מאושרת הילדה מאושרת הוא :( עדיין לא עזב ונהיה יותר ממורמר מיום ליום (קללות, צעקות) קשה לי מאוד. אין יום שאני לא שואלת אם כבר מצא דירה אני הולכת וצומחת, הוא הולך וקומל... עצוב

מיקי 43

New member
כמעט טוב

עכשיו אחרי שהכל חדש וכל שהיה משותף לפח כשהוא ילך יקח חצי מחדש ולך ימחק החיוך מהפנים כי סוף מעשה במחשבה תחילה ויש תקווה כי אם האימונים בא הגובה זיגי ציצן בייסר

magic40

New member
ממש משבית שמחות אתה../images/Emo3.gif

מה שנכון נכון תפעילי את הראש מתוקה כי כל מה שנקנה בעודכם נשואים פיפטי פיפטי50-50

הם כבר גרושים

מה פיפטי פיפטי הם גרים יחד למען הילדה. ככה היא חשבה..שיהיה טוב. הוא צריך לצאת מהבית..לא היא. הם כבר התגרשו. מה ששלה שלה. וגם אם רוצים להשבית שמחה הסגנון יכול להיות נעים יותר.

תגדיר גרים יחד לפי החוק הזה?

תחת קורת גג אחת? בחדר אחד במיטה אחת או כל אחד בניפרד תחת קורת גג אחת ועדיין הגט מבוטל? כי לי זכור שאמרו רק: שאני אסורה עליו..ולא זוכרת שנאמר כלום בקשר למגורים תחת קורת גג אחת..

ביטול גט

"פסק דין של השופטת פרוקצ'ה קבע שלבתי הדין הרבניים אסור לדון בענייניהם של בני זוג לאחר הגירושים." אך לפי רוח הדברים..בית הדין הרבני ממציא פטנטים כדי להתערב בחיי הזוגוגת על מנת לקחת לעצמו סמכויות שנלקחו מבית הדין הרבני. השאלה כמובן אם: הזוג למעלה חיו במתכונת של ניהול חיי משפחה וניהול משק בית משותף? כי אם כן..אז כניראה זה באמת כאילו שלום בית..ויש עילה לביטול? אך אם לא? האם עדיין יש עילה לביטול הגט? עשיתי SEARCH אבל ניראה שרוב החומר זה עד לגירושים או לידועים בציבור בנושא המגורים יחד. וזו שאלה לגיטימית..כי ברור שיש עוד מלא זוגות שאולי חזרו לגור תחת קורת גג אחת..אך לא חיים כזוג. (במיוחד שיש מצב כלכלי על הפנים)..ולכן חשוב להיות מאוד בטוחים שכותבים הודעה כל כך בטוחה בעצמה לגבי ביטול הגט. השארתי את השאלה בפורטל הגירושין..מעניין אם יענו. דרך אגב מי זוכר את המתיחה של ספידי באפריל 1 לפני 4 שנים? שהיא חוזרת לבעלה?

d a n i e l s 5

New member
חושבת ש....

זה הגיוני ה"כמעט" לא? שהרי היא צוחת ופורחת והוא.... " הוא הולך וקומל... עצוב " כשזה קורה מול העיניים , כל עוד הם גרים ביחד זה טבעי שהיא תהיה כמעט ולא לגמרי ......

גם כשגרים בנפרד

זה לא קל זה חלק מתהליך לוקח זמן להתעסק רק באני ובשלי.... (האמיני לי ....9 לא נראה לי שהסיבה שהיא כתבה כמעט קשורה אליו.אבל אולי טועה אנוכי המגורים המשותפים? בכלל ובפרט מתכון להרסנות יתר...

d a n i e l s 5

New member
המתכון הזה....

של מגורים משותפים כ"שותפים לדירה" בשביל הילדים .... אף פעם לא האמנתי בו .... ולא האמין בו. (ראה גם ערך אותם "פרודים" שמספרים שהם נשארים בבית בשביל הילדים)

נטע31

New member
../images/Emo140.gif כייף לקרוא

בהצלחה מהמשך הדרך ארוכה וצריך לדעת לשמר את הכוחות ולחלק אותם נכון לאורך הדרך. ההודעה שלך עוררה אצלי תחושת גאוה. יישר כח!

bennykoo

New member
עלי והצליחי....אבל

לא לשמוח לאיד על מי שנשבעת לו פעם אמונים...הגלגל הוא עגול,את יודעת! בכל מקרה מאחל לשניכם בהצלחה(בנפרד)

למעלה