יש תקווה?!

יש תקווה?!

הלילה ברשת ב´ התראיינה אשה שעברה ארוע מוחי משמעותי ונותחה בידי המנתח של שרון והורדמה שלושה ימים. לדבריה גם אמרו עליה שלא תוכל לדבר וכו´ והרדימו והעירו ושוב הרדימו. וכן שיתכן חודש תרדמת ולצאת מזה... היא יצאה מזה כליל! אני לא אוהד גדול של שרון, אבל הדברים בהחלט נותנים תקווה.

ryngs

New member
לא, אין סיכוי

הוא לא יתאושש עד הבחירות אפילו אם מצבו כרגע אופטימי. ואנחנו לא כמו החרדים, אנחנו מאמינים שלכל אחד יש תחליף, נכון? לא כמו אדמו"ר שמת וכל החסידים לא יודעים מה לעשות.. או כמו בצפון קוראה שהמנהיג מת וכולם בכו ברחובות ואמרו שהם לא יודעים מה לעשות.. אנחנו דמוקרטיה ויהיה מנהיג אחר. ממילא שרון בא ל3-4 שנים נוספות בלבד.

גם אם הוא יתאושש לכאורה

גם הוא יידע שתפקידו בזירה הציבורית נגמר. חבל שנגמר בצורה כזו, אבל רופאיו אומרים שיכולת הסקת המסקנות שלו לא תהיה תקינה ונראה שאף אדם לא יירצה לראות אדם עם מגבלה כזו כראש הממשלה...

Pikachuu

New member
על מה אתה מדבר?

"שאף אדם לא יירצה לראות אדם עם מגבלה כזו כראש הממשלה..." אני מעדיף את שרון עם מגבלות , אפילו שיהיה צמח , רק שלא יהיה את ביבי , או את פרץ החולמני..

חבל על האנרגיה שלך

היום שמעתי רופא אומר ברדיו שגם אם שרון יוכל איכשהו לדבר או לחשוב הוא לא יוכל להגיע ליכולות שיאפשרו לו להיות שוב ראש ממשלה. אני בטוח שגם הסיפור שהובא כאן נדיר ביותר ובאמת חבל לטפח תיקוות. אגב,זה לא אומר שבהכרח נקבל את ביבי או פרץ(אם כי לי אישית אין שום דבר נגד ביבי). עדיין קיים סיכוי שקדימה תחזיק מעמד גם בלי שרון ואולי אפילו תיווצר קונסטלציה כזו שלמרות כל ההערכות אולמרט יהיה זה שירכיב את הממשלה הבאה. אישית אני מקווה שזה לא יקרה אבל זה תסריט אפשרי בנוסף לשני המועמדים שהזכרת.

חצי נכון

לקבל החלטות בוודאי שלא יוכל וגם אם כן ספק מי יתמוך בו. התכוונתי מבחינה אנושית שיתכן שיחיה ויתפקד.

שטיות אין לו סיכו. רק בסקרים

כמו שפרס ניצח את פרץ. וכמו שסילבן ניצח את בייבי

בדיוק להיפך מחרדים!!

יש לך טעות. כשמת רב או אדמו"ר, יודעים טוב מאד מי המ"מ ומה שבוכים זה על ההפסד של האדם הגדול. אבל אצל שרון בוכים מי ימשיך וכמעט לא בגלל האישיות...

motyka

New member
מי ממלא מקומו של הלובביצ'ר?

או של ש"ך? וכמה מאבקים היו עד שהחליטו מי ישב על הכסא

אבל על מה בכו

א.לא בכו על זה שאין ממשיך ב.שך זה בלי גרשיים ויש לו המון ממשיכים כל אחד בדרגתו הוא. ג. לגבי הלובביצ´ר אתה צודק קודם שיחליטו אם הוא מת...

יש תקווה!!!

רזי ברקאי הבוקר: ראיון עם שתי נשים שהיו במצב יותר גרוע וחזרו לעצמן כמעט לגמרי. מדהים.

ryngs

New member
יש תקווה שהוא יחיה ויתפקד חלקית

אין סיכוי שיהיה ראש ממשלה.

B e n 6 2

New member
בהערכת המצב נלקח בחשבון גילו..

אסור לשכוח שהבנאדם כבר לא ילד. לדעתי הוא לא ייצא מזה על מנת להוביל ממשלה, אלא על מנת להוביל את נכדיו לסופרלאנד במקרה הטוב, וגם זה עם קשיים רבים מנשוא.

למעלה