יש שעות

יש שעות

שאני רוצה לצעוק כל כך חזק שישמעו אותי עד חוצלארץ שאני רוצה להיות במקום אחר ולעשות דברים אחרים ןלא לעשות מה שאומרים ולא להיות יעילה ולא להיות שקולה רק מטורללת, משתרללת מיללת מתהוללת מתגלגלת טוב, נו... אז אני רוצה. אז מה? מתגברים! ככה אומרים.... דינה למופת

אפרופו

New member
אני מוכנה להיות......./images/Emo8.gif

שותפה מלאה !! לצעקות נביחות השתוללויות... לברוח רחוק להתחיל מחדש ולא רק ´לשרוד´ רגע של יאוש קצר במיוחד... ( זהו עבר)

דיאבלו

New member
אהההההההההההההההההההההההההה

סתם כי בא לי לצעוק איתך תצעקי חזרה די.ציבלים

מסכימה איתך.... במיוחד היום

חיכיתי כבר שתגיע השעה הזאת שאפשר לשבת בשקט מול המחשב לשתות כוס קפה (בסה"כ השנייה היום) ולנשום. שיהיה לך יום יפה ולכולם רק טוב! ענת

אגב לגבי צעקות

אצלנו יש גבעה מאחורי הבית שלי בעצם זה בונקר ישן של תחמושת וכשאני מרגישה צורך לשחרר כמה צעקות אני עולה לשם וצועקת!!!!!!!

אצלי צעקות לא משחררות כלום.

כשאבא שלי נפטר כעסתי. גם היום אני עדיין כועסת. נורא כועסת. אבל לא רציתי לצעוק. רציתי לשבור משהו. להפוך את השולחן שהיה מלא כל טוב בזמן השבעה. כאילו אנחנו עורכים חגיגה על חשבון המת - נו תימנים.... אוכל כל הזמן. בכל פעם שאני זקוקה לאבא שלי או נזכרת בו או מתגעגעת אליו ככה סתם באמצע היום פתאום זה מגיע. זה מטפס ועולה והעצבים משתלטים עלי. ואני הכי רוצה להפוך משהו ולשבור לרסיסים. בכח. עם ה מון המון המון כח !!

למה להתגבר ?

אם מתגברים זה לא נגמר. הרצון להיות מטורללת, משתרללת, מייללת, מתהוללת, מתגלגלת וכדומה נשאר... עד הפעם הבאה. הוא לא נעלם. אני לא מתגברת בהתעלמות. אני פשוט יוצאת לי לפאב המופלא שלי. שותה כוסית אחת ועוד אחת ועוד אחת ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כל המחסומים נופלים החיוך עולה על השפתיים הריקוד מנענע את המתניים אני מתהוללת ומתגלגלת ומשתרללת? והכי חשוב אני ממלאה את כל המצברים המרוקנים וחוזרת הביתה מ א ו ש ר ת עד העונג הבא.....

אל תצחקו בבקשה

מעולם לא הייתי בפאב מעולם לא השתכרתי ורקדתי .... ואלי זו הבעיה? ואולי תמיד יש פעם ראשונה ?

דינה נשמות שלי !!!

את רוצה לבוא איתי ? אני מרגישה כבר הרבה מאוד זמן שהמצברים שלי מדוללים אבל לגמריי !!! כאשר אני מרגישה שהכל סוגר סביבי וכבר אין לי כח יותר ואין לי מצברוח ככה סתם בלי שום סיבה. ונמאס לי. נמאס לי מהכל והרגשות עולים למעלה ומציפים אותי אז אני הולכת. ואני יושבת לי שם בפאב שלי. הפאב הותיק המוכר והטוב שלי. שותה רוקדת נהנית צוחקת פשוט חיה !!!! חשבתי ללכת שבוע הבא. ביום חמישי. לישון ? את יכולה אצלי. קבענו ?

דינה נשמות שלי !!!

את רוצה לבוא איתי ? אני מרגישה כבר הרבה מאוד זמן שהמצברים שלי מדוללים אבל לגמריי !!! כאשר אני מרגישה שהכל סוגר סביבי וכבר אין לי כח יותר ואין לי מצברוח ככה סתם בלי שום סיבה. ונמאס לי. נמאס לי מהכל והרגשות עולים למעלה ומציפים אותי אז אני הולכת. ואני יושבת לי שם בפאב שלי. הפאב הותיק המוכר והטוב שלי. שותה רוקדת נהנית צוחקת פשוט חיה !!!! חשבתי ללכת שבוע הבא. ביום חמישי. לישון ? את יכולה אצלי. קבענו ?

גםאני גם אני

אף פעם לא הייתי בפאב עברתי ליד אחד כזה לפני חודש בפראג אבל התביישתי להכנס....

בנות מה קורה לכן ?

אני לא אמרתי ללכת לטאג´ מאהל! כולה פאב. אני בשוק!! מה זה אף פעם לא הייתן בפאב? זה הכי הכי שיש. בתנאי שאתן אוהבות לשתות אלכוהול כמובן. נראה לי קצת לא מתאים ללכת לפאב ולשתות קולה.... יאללה. בואו נקבע לשבוע הבא. ליום חמישי.

ענתי יקירה.....

אם אף פעם לא היית בפאב אני מרשה לעצמי להניח ששלוק אחד מהויסקי שלי ואת משתוללללללללללת

דינה, ענת - תתכוננו! ערב בנות!

כבר הגלגלים מתחילים לעבוד. אני מארגנת ערב בנות בפאב. מי שרוצה לבוא - קדימה. לשלוח אלי מסרים
פסי (תוהה מה יהיה על הבנים..)

גם לי מותר לבוא? ../images/Emo92.gif

הבעיה (או לא) היחידה היא שאני לא מתכוונת להשתכר, כי אחרת לא אגיע הביתה בשלום...
אני חושבת שאשתה אורגזמה אחת או יותר... וזה הכל...
אז... אפשר? תגידי כן... תגידי כן... נויה (בציפיה דרוכה)

אני גם יכולה להגיד כן ??

חוצמזה יקירתי את יכולה לשתות ולהשתכר כמה שאת רוצה. אח"כ אלחש לך בסוד כמה פטנטים איך נוהגים הביתה בבטחה מוחלטת!

למעלה