יש שמועות שהבן

יש שמועות שהבן

של הקינג הלך למעלה מישהו שמע משהו איפה זהו שהיה נותן חדשות גם הלך למעלה

../images/Emo195.gifשמועתי..

יש גם שמועות שבמהלך הבאלגן של ספטמבר נהרגו כמה מאנשי המשמר המלכותי שנמצאים צמוד למלך. אם זה נכון זה שופך אור חדש על כל מהלך האירועים.

אMור

New member
שניה, לא הבנתי...

פספורט היה איש המשמר המלכותי ולא ידענו?

nadavbkk

New member
just show on thai tv

on tv after noon he just combeck from over sea, yes he look very bed, but he going !!!!!!!

כוססאמק הפורום הזה

פעם אפשר היה חדשות וספורים מה רצית לדעת על תאילנד היה פה עכשו מתכונים וכל מיני פסיכים שולחים מכתבים לממשלה כאן נכון קרו לו פספורט לאן הלך

Benkok

New member
אלה היו רק שמועות...

אתמול (יום ההולדת שלו) הוא הופיע בכל העיתונים וערוצי הטלוויזיה. הוא אמנם נראה ממש גרוע (כנראה שיש אמת בשמועות על ה"מחלה") אבל חי לחלוטין

el123za

New member
אתה צריך להיות המנהל

של הפורום. הפורום כאן מענין את הסבתא של המנהל,המנהלת שכחה מתי קפצה לבקר כאן ,המנהל מחפה עליה הנהלת תפוז יודעת? אולי גם עליהם הם מצפצפים, הפורום משמש את המנהל לתקשורת עם חבריו ולא ממלא את המטרה. כמה אפשר לזלזל? חבל שהמנהלים כאן שמים קצוץ. קורא סמוי.

Omiz

New member
צודק

נראה לי שעלית פה על קונספירציה, כדאי לבדוק בהזדמנות זו את הקשר לרצח קנדי ול-9\11, זה מריח מאד רע, לך תדע לאן זה יכול להגיע.... עכשיו ברצינות, בלי קשר לעבודה הטובה שבן עושה, מה "המטרה שהפורום ממלא"? הפורום הוא בראש ובראשונה הוא עבור האנשים הגרים באסיה (מזרח אסיה) ולא כל חברי הפורום הגלויים והסמויים גרים בתאילנד, מצד השני כולנו חולקים חוויות משותפות ואפילו נפגשים מדי פעם - כן, אני מדבר על אנשים בתוך סין ועל אנשים בתאילנד ובסין. בקיצור, הפורום הוא לא תחנת INFORMATION בשדה תעופה ואף אחד אינו מחויב לענות כאן על אף שאלה. בתור קורא סמוי אתה מוזמן להפוך לקורא גלוי ולשתף מחוויותיך במזרח. ועוד משהו לחיים: אם אתה גר מחוץ לישראל וכותב בעברית תשיג מקלדת עם אותיות בעברית אחרת זה וואחד כאב ראש לכתוב את ההודעה הזאת בלי לראות את האותיות

el123za

New member
אני לא יודע

לכתוב יפה כמוך אני כותב במיקלדת וירטואלי לא כתבתי שחייבים לענות על שאלות לא כתבתי כאן מודיעין. אתה לועג לי כותב בסגנון שיצחיק אחרים על חשבוני אבל לא ממש מתיחס למה שכתבתי אני לא חכם כמוך שיכול לכתוב ככה , אני מצטער. כל מה שרציתי להגיד שפעם היה פורום יותר מענין עם הרבה חומר על תאילנד וגם על המדינות מסביב עכשו אין, ההנהלה מזלזלת (איפה המנהלת),אתה מרגיש כמו הנהלה שאתה עונה לי? אני כבר לא קורא כמו מקודם כי עכשו לא כל כך מענין.תודה.

Omiz

New member
אוקיי

יש לי מקלדת עכשיו... בקיצור, אתה לא מכיר אותי ובבקשה אל תנסה לייחס לי תכונות חיוביות או לא. מה שכן, תן לי לספר לך משהו על עצמי, אני לא אוהב להתווכח עם אף אחד ולכן בוא נפרד כידידים. אני מקווה שתמצא עניין בפורום הזה או בכל פורום אחר, תמצא אהבה בחיים ולא פחות חשוב, מקלדת בעברית.

קרלטון

New member
מ'זתומרת לא מתווכח ../images/Emo46.gif

אני מבקש, מה זה מבקש - דורש! מהמנהלים לחסום מהפורום לאלתר כל מי שמסרב להתווכח. יש הרבה הרבה דברים שאפשר להבליג עליהם, אבל צריך גם שיהיה גבול! עד כאן

אMור

New member
../images/Emo45.gif

אכן, OMIZ כבר קיבל חסימה על תנאי בעבר בשל חוסר הרצון להתווכח. במהלך חודש אוגוסט עמרי יגיע לשנז'ן, שם ייערך לו משפט שדה (כמיטב המסורת המקומית). פרטים יפורסמו בהמשך (אם הממשל לא יצנזר, כמובן...)

Omiz

New member
לא יודע אם

אני אוכל לעמוד בזה הפעם, אני מציע שתשאירו אותי בסין, בנינגבו, הכי טוב נינגבו )-ף בבקשה...

קרלטון

New member
../images/Emo3.gif לא רק הלשון...

מפעל שלם לצינורות יש לו שם, חברת נטפים כבר הגישה הצעת רכש. וזה עוד לא כולל את בית היציקה, מסוף השינוע ושלושת השרוולונים שננטשו מאחור.

el123za

New member
אתה באמת לא מובן לי

גם לא פניתי אליך, גם דחפת את האף שלך, ובסוף אתה מספר לי שאתה לא אוהב להתווכח רק בגלל שעניתי לך? תודה על העצות, אקח אותן לדרך. שלום.

למעלה