יש שמועה בפורום התמודדות עם המצב הכלכלי ש.... לטליW יש יום הולדת מזל טוב
S SILIVAS New member 4/1/07 #1 יש שמועה בפורום התמודדות עם המצב הכלכלי ש.... לטליW יש יום הולדת מזל טוב
מ מאושרת תמיד New member 4/1/07 #2 טלי מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif שתהיה שנה של סדר והתחדשות שנה טובה בריאה ומאושרת והכי חשוב שנה של הגשמה של כל מה שתבקשי
טלי מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif שתהיה שנה של סדר והתחדשות שנה טובה בריאה ומאושרת והכי חשוב שנה של הגשמה של כל מה שתבקשי
נ נירה63 New member 4/1/07 #3 המון מזל טוב ורק בריאות ושמחה בחיים שכל הדברים הכי טובים ומשמחים יתממשו לך השנה, ובאמת מבכל הלב רק טוב שיהיה.
המון מזל טוב ורק בריאות ושמחה בחיים שכל הדברים הכי טובים ומשמחים יתממשו לך השנה, ובאמת מבכל הלב רק טוב שיהיה.
S sarlior New member 4/1/07 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif
ק קורות חיי New member 4/1/07 #5 ברכות חמות ליום ההולדת../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif עד 120 שנים של אושר והצלחה, בריאות והנאה.
ברכות חמות ליום ההולדת../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif עד 120 שנים של אושר והצלחה, בריאות והנאה.
ט טליW New member 4/1/07 #6 ../images/Emo24.gif תודה. עשיתן לי את הבוקר... אתמול היה לי יום הולדת... מה אני אגיד לכן? אני בת 39 וזה מרגיש בדיוק כמו 38. אממממ... תודה על הברכות
../images/Emo24.gif תודה. עשיתן לי את הבוקר... אתמול היה לי יום הולדת... מה אני אגיד לכן? אני בת 39 וזה מרגיש בדיוק כמו 38. אממממ... תודה על הברכות
א אילנית03 New member 4/1/07 #8 מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo24.gif שיהיה רק טוב בריאות ואושר
ק קשתית34 New member 4/1/07 #10 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב, אושר בריאות ובמיוחד כושר,,,צריך כושר לדאוג שהכל יהיה מסודר לא? ** קליק קטן על התמונה בבקשה **
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב, אושר בריאות ובמיוחד כושר,,,צריך כושר לדאוג שהכל יהיה מסודר לא? ** קליק קטן על התמונה בבקשה **
I I Was Hoping New member 4/1/07 #11 מזל טוב ויומולדת שמח../images/Emo70.gif שכל משאלותייך תתגשמנה, אמן
M MAGIG New member 4/1/07 #12 מזל טוב לטלי ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שתהיי תמיד בריאה ומאושרת. מגי
מזל טוב לטלי ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שתהיי תמיד בריאה ומאושרת. מגי
א אמא של הפיצון New member 4/1/07 #16 מזל טוב יומולדת שמח לאישה החרוצהביותר בפורום הזה שעוזר ומייעצת לכולם. יומולת שמח ועד מאה ועשרים לקטר של הרכבת הארוכה שלנו.
מזל טוב יומולדת שמח לאישה החרוצהביותר בפורום הזה שעוזר ומייעצת לכולם. יומולת שמח ועד מאה ועשרים לקטר של הרכבת הארוכה שלנו.
M mevav1 New member 5/1/07 #18 איזה יופי..מזל טוב טלי../images/Emo77.gif עד 120 שנה בבריאות ואושר היום לאחי הבכור מלאו 40 אז גם לך נירצ'וק מזל טוב אהובי וכולל כל הברכות שאיחלתי לך על הבוקר שלכם
איזה יופי..מזל טוב טלי../images/Emo77.gif עד 120 שנה בבריאות ואושר היום לאחי הבכור מלאו 40 אז גם לך נירצ'וק מזל טוב אהובי וכולל כל הברכות שאיחלתי לך על הבוקר שלכם
נ נועית היחידה האחת New member 5/1/07 #19 לטלי יקרתי קצת באיחור../images/Emo49.gif אומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא... אני רוצה לאחל לך שהשמש תאיר ותזרח לך כל בוקר מחדש. שכל יום יהיה מלווה בהתחלות חדשות, הזמנויות נפלאות. מאחלת לך שתהיה שנה מיוחדת ונפלאה. ומקווה שתזכי לכל הטוב שבעולם כי את ראויה לזה. באהבה ממני
לטלי יקרתי קצת באיחור../images/Emo49.gif אומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא... אני רוצה לאחל לך שהשמש תאיר ותזרח לך כל בוקר מחדש. שכל יום יהיה מלווה בהתחלות חדשות, הזמנויות נפלאות. מאחלת לך שתהיה שנה מיוחדת ונפלאה. ומקווה שתזכי לכל הטוב שבעולם כי את ראויה לזה. באהבה ממני