יש שם מישהו?

אביטל23

New member
יש שם מישהו?

מה עושים, כשנמצאים לבד בבית והמטבח פשוט זועק לך, בואי, אני נגשת, עומדת לטרוף הכול, אבל ברגע האחרון מבריחה את עצמי משם, פעם אחת זה עובד, אבל אני לא יודעת אם אהיה מסוגלת לעמוד בזה בפעם השניה, אני רעבה, אבל לא רוצה לאכול, אסור לי אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי, יש פה מישהו????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

t@gel

New member
היי אביטלוש

תעצרי רגע ותחשבי... האם את באמת רעבה? מתי אכלת בפעם האחרונה? אל תחשבי על ארוחות מלאות, על זלילה.. אמרנו שעוברים יום יום, שעה שעה... תנשמי עמוק ותאכלי ירק אחד... ביסים קטנים, לאט לאט... אם את עדיין רעבה...תכיני סלט... אם זה סתם היתה תחושה שיקרית תשתי מים ותראי כיצד הירק שאכלת משביע אותך... יום יום..לאט לאט מתוקונת.... אנחנו איתך...

אתנה

New member
אביטל הקסומה..

למה? למה? את רוצה לאכול? מה נותן האוכל בנגיעה הבודדת שלו... תחשבי רגע... למה? אוהבת ומחבקת אותך אתנה

אביטל23

New member
אתנה היקרה

תודה על התמיכה , המשבר עבר, ואני שמחה לומר שבהצלחה יתרה, היה קשה אבל לא נכנסתי למטבח. צלחתי את הרגע הקשה. הרבה בזכות אנשים כמוך שתומכים בי פה, אנשים נהדרים, כי הרי מי מבין אותנו יותר טוב אם לא המשפחה הנהדרת פה שכול מילה שמישהי כותבת כאן, כולנו מזדהות איתה כי עברנו פחות או יותר את אותו הדבר. שולחת לך חיבוק ענקי, אוהבת אביטל

למעלה