יש! שיחות חינם!

יש! שיחות חינם!

העבודה הזאת מתחילה להשתלם לי .... יאללה, מי רוצה לקבל ממני הודעות MMS עם תמונות של הכלבה שלי? נו, קדימה...

תמיד היה לי שיחות חינם....

אבל ל 3 שאני בחרתי ... עכשיו אני כל היום שולחת SMS וMMS , ברכבת גלשתי באינטרנט, הורדתי משחק של שרק , כמעט נכנסתי ל"תכנים למבוגרים" , ראיתי את יובל המבולבל הורדתי צילצולים כאילו אין מחר .... בקיצור, כל הדברים שאני אף פעם לא עושה עם הפלאפון שלי... ! אבל זה כזה כיף...

הטRולית

New member
נו, כי בקורס מתלהבים...

כל יום מקבלים מכשיר אחר כדי ש"תכירי" את המכשירים... לאיזה מוקד את מיועדת? (ואל תעני לי פלאפון, כי את זה כבר הבנתי) טגב, נכון המדריכה שלך בהריון?

אני ממויינת למפ"א ....

לא למוקד... איכס מוקד... ואם המדריך שלי היה בהריון זה היה קצת דוחה....

הטRולית

New member
אל תגידי איכס מוקד...

עוד לא הגעת למוקד השכונתי שלי.. אבל בואי נגדיר את זה ככה, עוד תשמעי עלינו.. ומפ"א זה יותר נורא.. בעעע..

לא נכון...

עבודה עם אינטרקציה של בני אדם מסביבך זה הרבה יותר נחמד... ואני יודעת כי יצא לי לעבוד במוקד כלשהו, סיוט מתמשך. במפ"א היה לי הרבה יותר נחמד . אבל למי אכפת?! פלאפון חינם...!

הטRולית

New member
חחח... הכי חשוב...

אבל לא לגנוב מכירות, אהה?? אגב, מוקדים זה באמת *** אחד גדול, אבל המוקד שלי מיוחד, כפרע עליו. פעם ראשונה בחיים שטוב לי איפה שאני נמצאת... וזה היה רגע אחד של שיתוף. לא יקרה שוב.

danielo18

New member
יאללה שתקו...

אנחנו לוקחים אתכם בהליכה. אין כמו במוקד שלי - רמאויות,צעקות,קללות ואפילו שיחות אחראי..פנאן!!! saleklom שלולתתת!

למעלה