יש שחקנים

Padfoot

New member
יש שחקנים

לפי האתר הרשמי של הסרט נבחרו כבר השחקנים שישחקו את דמבלדור, סנייפ, קווירל, גברת וויזלי, פטוניה ומאדאם הוץ` (המורה שלימדה שעורי תעופה) רוב השחקנים לא מוכרים כל כך ולא הצלחתי למצוא תמונות שלהם. בכל אופן, אני מצרפת קישור לאתר הסרט ובו ההודעה על בחירת השחקנים. Padfoot

moriah

New member
תמונות של השחקנים

יש תמונות של השחקנים שמשחקים את סנייפ, מקגונגל, דמבלדור, פיבס, דוד ורנון וכו` באתר של הגוורטס אקספרס (יש קישור לאתר). לכי לאתר ותיכנסי לקטגוריית הסרט. שם תמצאי תמונות ממש טובות של השחקנים ואת השמות שלהם. יש גם תמונות של הסט (בעיקר פרייוט דרייב בינתיים). מקווה שתהני!

hermaione2

New member
אוף, איזה באסה...

סורי שאני מתלוננת בפני כולם אבל- זזזזזההההההההה ללללללללאאאאא פפפפפייייייירררררררר!!!!!!!!!! אני רציתי נורא לשחק את הרמיוני בסרט הזה ומזה התבאסתי. לא היה לי סיכוי כבר מההתחלה. וזה לא שאני לא יודעת לשחק- אני שחקנית וגם אומרים לי שאני ממש נראית כמו הרמיוני (כל אחד ודמיונו) ואני אפילו בריטית (יש לי תעודת אזרחית באיחוד האירופאי- אם זה נחשב), אבל במילא לא הייתי יכולה להבחן, ובטח גם לא הייתי מתקבלת. זה לא שאני אומרת שאמה ווטסון לא יכולה לשחק אותה- היא ממש חמודה, אבל זאת הייתה צריכה להיות אני. (אמרתי לכם שאני מעצבנת).

למעלה