יש שביתה

שיה7

New member
לא מאמינה שזה יהיה כל כך ארוך..

לפי דעתי שבוע-שבועיים מקסימום.

Maayan55550

New member
כה הבעייה ש..

המחנכת הסתומה שלנו אומרת שבכל מיקרה נצטרך להגיע כי יש מורות שבהסתדרות שמלמדות...מכירים את המשפטים של המורות? "השביתה היא בשביל המורים לא בשביל התלמידים!" זה מה שהמורה המעצבנת אמרה...והכי עצוב זה שקבעתי עם ידיד שלי שיבוא אלי מחר כי הייתי כל כך בטוחה שתיהיה שביתה מחר ועכשיו ביטלתי איתו...נמאס לי....נשבר לי מלימודים!!! :(

amiti860

New member
../images/Emo13.gif

אבל אין מצב בעולם שהיא תיהיה ממש ארוכה. תוך שבועיים הם נשברים.

עלק גדולה.. בטח תהיה יומיים ככה ..

אוף זה מציק החוסר ידיעה כמה זמן זה. ומציק שהם יודעים לפני ויש להם זמן כי יתנו מלא שיעורים!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתתפלאי תתפלאי

אבל לפני משהו כמו 20 שנה, המצב היה בדיוק כמו עכשיו. גם אז היו בטוחים שתוך כמה ימים כולם ישתפנו ויחזרו לעבוד, וגם אז משרד האוצר איים לא לשלם משכורת על אותם ימים שמורים שובתים. בסופו של דבר השביתה נמשכה חודשיים וחצי, ומשרד האוצר היה אחד הראשונים שרצו למשא ומתן!

וואלה עודדת אותי, אבל מי שנדפק זה אנחנו

חופש והכל סבבה.. אמרו לי שאם זה נמשך שלושה חודשים אז עושים את כתה י' שוב! :| (כאילו נשמע דבילי אבל עדיין זה חרא להידפק ככה)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifממש לא../images/Emo6.gif

ואגב, גם באותה שנה שהייתה את השביתה של החודשיים וחצי היו בגרויות בסוף. בגלל שחודשיים וחצי התלמידים לא למדו, הוחלט להקל להם על הבגרויות, ואותו מחזור תלמידים הרוויח!!!!!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשמישהו רק יזכיר לי

ממתי ילד בשם "ניר קטררו" נבחר ליצג אותנו - תלמידי מדינת ישראל??????????????????????? מאיפה יש לאותו ילד, שמסיבה בלתי מובנת "נבחר" להיות יו''ר מועצת התלמידים הארצית, את החוצפה לדבר בשם כולנו?
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-141984-00.html

יש לזה בחירות..

יש מועצת תלמידים בכל בצפר נכון? אז יכולים לנסות להיבחר למועצת תלמידים אזורית ומשם יש עוד ועוד עד ליו"ר.. (משהו כזה לפחות XD) וכן, אני חושבת שזה בולשיט שהוא "מייצג" אותנו..

למעלה