יש קיפוח? אין קיפוח?
כשיש קיפוח בין הבנות שלי אז זהו... אין יותר לראות אותן
כשהייתי חדשה במערכת, עדיין פרודה, הוא לקח את הפייבוריט שלו האמצעית ואת הגדולה השאיר לי, הקטנה הייתה בת שנה גם ככה ישנה, אז השארתי את הקטנה עם סבתא שלי ולקחתי את הגדולה לטייל עם חברות חייכתי וצחקתי ועצרתי את הדמעות שלי כדי שלא תרגיש כלום... אח"כ כשהסברתי לו, הוא הבין, אז עד שכבודו החליט לקחת אותן הוא לקח רק את הגדולות, "קשה לי עם הקטנה" כך טען, אני די הסכמתי כי היא הייתה עם טיטולים, בקבוקים, מוצץ - ממש קטנה. אז הוא היה לוקח את הגדולות והקטנה נשארה איתי. אבל עכשיו היא בלי מוצץ, טיטול ובקבוק, היא גם מדברת ברור וכבר בת 4 אז למה גם עכשיו הוא עדיין מתעקש לא לקחת אותה? אהההה, כי היא עושה לו בושות, אם הם מטיילים והיא רוצה משהו היא בוכה כדי לקבל (כמו כל ילד), כי היא רוצה לפעמים שירים אותה ואין לו כוח... הוא בא לקח את הגדולות, הקטנה נכנסה בוכה אליי... איך האינטילגנט עשה את זה? בא, הגדולות נכנסו לרכב הן היו בחצר, ולקטנה הוא אמר "רוצה להשאר עם אמא? כדאי לך עם אמא!" היא נכנסה והוא נסע... היא יצאה לראות איפה הוא וחזרה בוכה... ואני כבר מתארת לעצמי, יחזרו ויספרו חוויות והיא תבכה, ותשאל אותי את כל השאלות של "למה אני לא?" ואני אצטרך להתמודד, ואני אבכה את הדמעות שלה. אז טלפון עצבני החזיר לי את הגדולות, והודעתי לו שיסתכל עליהן, כי זו הפעם האחרונה שיראה אותן
אם הוא טמבל ופעם בשבוע\שבועיים לא יכול להתמודד עם שלושתן כמה שעות, שלא יתמודד בכלל... אם למסיבות של הגדולות הוא בא ולקטנה לא אז שלא יבוא בכלל! תגידו טמבלית, תגידו מה שבא לכם, אבל לי נמאס כבר
תמיד טענתי שעדיף מינימום אבא מאשר בכלל לא! אף פעם לא מנעתי ממנו לראות אותן, להפך דרך עו"ס והמשפחה שלו הצלחתי להחזיר לו קצת שכל ויחזור לראות אותן מידי פעם, תמיד הלכתי לקראתו, אם היה לוקח אותן הן אחרי אוכל, מקולחות, עם ממתקים ושתיה בתיק קטן (שלא חלילה יוציא עוד שקלים) ומאורגנות טיפ טופ. אבל די כמה אפשר???
אני עצבנית, אז באיזי עם התגובות שלכם...
כשיש קיפוח בין הבנות שלי אז זהו... אין יותר לראות אותן