יש קהל לפינלנד? יש פה פינים ?????? FIN FIN FIN
Z zayagori New member 22/12/07 #7 רועי פויקעי קוריצה מחכה לך במסיבה הבאה לך תישן על כורסא נוחה ותסניף דבק מגע , אעאה !
P psychopsy New member 22/12/07 #8 מה הקשר לאוסלות,פסיכו זייקה ולפינלנד??? אולי סאטל באטל כן אבל גם לא נראה לי שהוא ינגן שם את זה אלא ינגן דארק שלו... אז לפני שאתה קוטל אנשים שמבינים פי 9 ממך תבין טוב מה אתה רושם!
מה הקשר לאוסלות,פסיכו זייקה ולפינלנד??? אולי סאטל באטל כן אבל גם לא נראה לי שהוא ינגן שם את זה אלא ינגן דארק שלו... אז לפני שאתה קוטל אנשים שמבינים פי 9 ממך תבין טוב מה אתה רושם!
Z zayagori New member 22/12/07 #9 בעע סאטל באטל ינגן מוזיקה שלו בתור סאטל באטל ולא בתור צאביט...! מבינים לא מבינים מבינים לא מבינים ביצצצצתפם ! אדולנים רצחחחחחחחחחחחחח תמסרו ד"ש בבית , בהיי בהיי
בעע סאטל באטל ינגן מוזיקה שלו בתור סאטל באטל ולא בתור צאביט...! מבינים לא מבינים מבינים לא מבינים ביצצצצתפם ! אדולנים רצחחחחחחחחחחחחח תמסרו ד"ש בבית , בהיי בהיי
S Sid New member 24/12/07 #13 נראה לי אם היו לוקחים את ההודעות שלך ומראים אותם במקום התשדיר החדש נגד הסמים זה היה משפיע הרבה יותר על הנוער לא לקחת סמים LOL.
נראה לי אם היו לוקחים את ההודעות שלך ומראים אותם במקום התשדיר החדש נגד הסמים זה היה משפיע הרבה יותר על הנוער לא לקחת סמים LOL.