יש צ`ט אחר!-נועה 49

לסתוית - מנועה 49 בהסכמה

סתוית חמודה! מבינה לרחשי ליבך. הפיתוי מסתובב גם כאן! המפתים והמתפתים משנים ולובשים צורה בבליל הכינויים האינסופי ואין בליבי עליהם מאומה. לעיתים די מזומנות גם פונים אלי (שמת לב יש גם כינוי יפה וגם הגיל....)ואני מסרבת (או לא...חחחחח, חומר למחשבה מה?) ושולחת אותם הלאה בברכת דרך צלחה עם אחרים/ות שמתאים להם נושא שיחה כזה או אחר. רק הערה קטנה מי שבוחר בדרך כזו של הצעות מפגשים דיסקרטיים וכאלה, בחר בדרך חיים לא קלה לדעתי, עקלקלה, יהיה עליו אחר-כך לקחת אחריות ולשאת בתוצאות. את יודעת מה מכעיס אותי? - שיש בעיקר גברים שובניסטים ש-``חוגגים`` גם כאן וגם בשאר פינות היקום, משחרים לטרף היומי שלהם ולא שובעים... ואילו לנשים שלהם לא מאפשרים את החויה הבסיסית של אינטראקציה היפה המתרחשת כשאן ערב ערב עליה אנו נמנים. גמר חתימה טובה לך סתוית ולהתראות בחדר 40 פלוס-כור מחצבתנו בידידות-הנועה 49

יש צ`ט אחר!-נועה 49

¢ יש צ`ט אחר! אני, אישה נשואה+3 – זוגיות טובה מאוד!, האיש שלי המקסים יודע שאני כאן איתכם (בעיקר בחדר 40 פלוס) כמעט ערב ערב אחרי השעה 23.00 . האיש שלי מפרגן, תומך ובעיקר סומך... רוצה לשתף אתכם בהגיגי ליבי על הבילוי כאן. אז ככה, עמיתי היקרים! מערערת מאוד על האמירה :שמי שמגיע לחדר הזה ודומיו חסר לו משהו.... לעתים קרובות מאוד אני נתקלת בשאלות כגון: ``מה את מחפשת כאן``? (אם כל כך טוב לך....) אז אני לא מחפשת!!!!! - מצאתי! – אנשים נפלאים באמצע הדרך,, ואנשים פחות נפלאים, כמו בכל חברה ובכל מסגרת אחרת. אני שמגדירה עצמי כ-``אוהבת אדם``.. – נטו, שמחה להכיר מדי ערב עוד אדם ושהשיחה קולחת יוצאים שנינו נשכרים – בילוי נינוח ונעים (דרך אגב, אני משוחחת עם שני המינים ובכל הגילים). אני בגילי המתקרב ל-50 מטבע הדברים צברתי נסיון רב, מן הסתם, ויש לי נסיון חיים . ולהבהיר, אני לא מתיימרת להיות יועצת מקצועית, למרות שהיו אלי פניות מספר לייעץ (כנראה שמתרשמים בכללי קצת ואני מקרינה מאופיי...- טבעי) אני תמיד מפנה ליועצים מקצועיים (שאגב הטובים שמביניהם יכולים רק לשפר איכויות חיים – גם מנסיון!) לעיתים, חשובה מאוד ההקשבה לזולת, שבעצם יכולה לגרום לטריגר לנסות לפתור את הבעיה בדרך הנכונה והאפקטיבית. החשיבה החיובית שהיא, שוב כנראה גם אחת מתכונותי עוזרת לי רבות בבילוי האטרקטיבי הזה כאן. זה ממלא אותי באנרגיות חיוביות ויש היזון חוזר נעים (היו גם פחות נעימים, התמודדתי...) רוצה לגעת בנקודה חשובה: ל-``תרבות הצ`ט`` תרמו מתכנני האתר בעזרת האייקונים שקיימים(לב, נשיקה, חיוך ועוד אגב, הייתי שמחה לו הוסיפו גם פרח) אנחנו הגענו לתוך זה ולמדנו להשתמש בהם. במהרה גם אני למדתי להשתמש בהם והם מאוד מאפיינים את התכונות הגלומות בי – נתינה אין סופית, אהבת האדם, עזר לזולת (סליחה על חוסר הצניעות... אבל זה בא כדי לפתח רעיון בלבד!) וכאן בא הרעיון – כשאני משתמשת באייקונים בדמות לב, חיוך, נשיקה המביעות רגשות חיוביים – לעתים מתפרשת בקונוטציה של סקס. זה לא חייב להיות כך!!!!!!---יש אהבת אדם לאדם אפלטונית טהורה, חברית, אוהדת ותומכת. ואני לשמחתי התנסיתי בה. את הסיפור האמיתי במלואו אני משאירה לפעם אחרת, יודעים למה? – קודם כל אני רוצה ללכת לישון את שנת היופי היומית שלי, ושנית כדי ל ס ק ר ן!!!! ביי חברים חמודים שלי. עוד רוח בנישמת אפי, חי נפשי – אני איתכם!!!! שבת שלום וגמר חתימה טובה לכולכם אגב, חשבתם מה נעשה ביום כיפור? (אלה ששומרים ומכבדים את החג הזה – אני כן) חחחחחחח נתרכז בעיתונים וסוף סוף נתמסר לאיזה ספר טוב. ל ה ת ר א ו ת – שלכם באהבה רבה – נועה 49

סתוית

New member
עבורת נועה

כל מה שכתב יפה הוא. אני לא הייתי שואלת אותך מה את מחפשת כאן, אני אפילו לא שואלת את הנישואים מה הם מחפשים כאשר הם פונים אלי ורוצים להפגש. אבל באמת אם יש נישואים ונשואות שמחפשים קשר מהצד זו בעיה שלהם, מתי זה מעצבן אותי, טוב לא בדיוק מעצבן אלא מכעיס קצת, זה כאשר אני אומרת לנשוי לא!!! הוא אומר לי ``אבל מה יש לך להפסיד? את גרושה. בקיצור הערות דיביליות נועה כיף שיש אנשים כמוך, ואני גם כמוך חושבת שיש אנשים נחמדים כאן

לא הבנתי כלום

מוכנה להסביר הכל שוב שגם מוגבלים כמוני יבינו הרי אוהבת אדם את , לא?

לקשה הבנה - מנועה 49

היי לך קשה הבנה! מאחר וגם אתה מסכים איתי שאוהבת אדם אני.. (לפחות כך ציינת במסר שלך אלי) לא אשלח אותך לכיתה מיוחדת... אבל אבקשך לעזור לי להסביר לך, תכין שעורי בית, קרי שאלות - כנאמר: ``שאל בני ונען``.. מוכר לך? וחוץ מזה לא כולם צריכים להבין האחד את השני :( והעיקר שתהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה, ואם צם אתה אז גם צום קל ביי-נועה 49

שעורי ביית

כך אלי תהום נשייה חשוך ומחודד חידות וחידודין, בור ועם הארץ ,בלתי מסופק תשליחיני?? אללי, אללי וכבר נכתב ונאמר בין אדם למקום ייסלח ביום הזה ובין אדם לאדם ייסלח רק אם יתרצה ואהבת אדם ביני לבינך מהי? אז אם לא תשובות תספקי לי אולי מרכולת אחרת שלך תעלי לי לחלות פני? וינעם אז לשנינו?! ודרך אגב אין צט אחר ,יש מצוטטים שונים ואם בעתיד תנהגי בכתובייך במידת הצמצום אפילו זב חוטם מצורע כמותי יבין ולסיכום (זמני) גם לך יפת הנפש ואוהבת האדם מחילה וכפרה וחתימה טובה שנה טובה ועדת מעריצים מתמשכת ופרועה שתגדל משנה לשנה שלך לנצח הממתין לתורתך הדגולה. והכל בחיוך ובמשובה ובמצב רוח טוב

לקשה ההבנה - הלוואי כולנו קשי הבנה

שמחתי למקרא תגובותיך. אהבת האדם ניכרת קודם כל בהתייחסות לאנשים אחרים והרי כל כתיבתה של נועה49 מעידה עליה על אהבת אדם מפוקפקת - מתוך התנשאות ועליונות, התחסדות וצדקנות. אם אין פגם בשיחותייך בצ`אט - מדוע תזדקקי לאישורם של אחרים - כולל של אישך? גם תגובותייך לאלה שאינם מסכימים איתך נכתבו מתוך - ``אני יודעת יותר טוב, אני יותר חכמה/מבינה/מנוסה וכו וכו`` תגובתך מעידה על יותר אהבת אדם אמיתית. חלק מהיותינו בני אדם הוא היותנו יצורים מיניים - וכל עוד איננו מיישמים את הפנטזיות אלא שומרים על המסגרת, הכל נעשה בהומור. אהבתי את מה שכתבת, את הניסוח, את הפשטות והשפה העדינה. יישר כח.

רעננית

New member
דברים נאים אמרת

נועה יקירתי, הבעת בבהירות רבה דברים שעמדו על קצה לשוני פעמים רבות, וסיכמת את רוח הדברים בדרך נאה...אוכל להראות לבעלי שאני איני היחידה הבאה לבקר בחדרים ללא מטרה סקסיסטית. הוא לפעמים משתלח בי בעוקצנות.......הרי שומעים ומפרסמים רק מה שנמכר טוב..... אשמח לקרוא את מכתבך הבא, היי בטוחה שאצפה לו.

לרעננית-מנועה 49

לרעננית הנחמדה! ראשית, תודה לך על ההתיחסות החיובית והפירגון. ושנית וחשוב יותר, שמחה על שעשיתי לך שרות קטן, מבלי להתכוון אפילו. באשר לחילוקי הדיעות של האיש שלך אשמח לשוחח איתכם על כך ביחד במסגרת הצ`ט. יחד עם זאת, נוכחתי שכשמערכת היחסים בין בני הזוג מושתתת על אמון הדדי, הבנה ותמיכה מלאה,שממילא מולידה אהבה, אין מקום לשימוש בעוקצנית (אפילו לא בבדיחות הדעת). ברצותך, אשמח לשוחח איתך אם תיפני אלי בפרטי. גמר חתימה טובה לך ולבני ביתך-מנועה 49

מה רע בסקס?!

את חושבת שבעלך יקנה את זה? כך את מתיחסת אליו?! זב בקרדיט שאת נותנת לתבונתו? ועוד תביאי אותו בסוף לשיחת נזיפה או הבהרה או עידוד אל נועהלה שלנו?! פה, זה לא יפה, בגילינו, בשלשות?! ומה רע בסקס וירטואלי באמת וויבערס וואס איז שלעכט והכל מאהבת אדם , יאללה וגם בהמה, שיהיה.

eliela

New member
איך טראכט אונ טראכט....

גורנישט איס געשען מאכן סעקס דו

מימי 51

New member
נועה 49 - גמר חתימה טובה

אשה חמה חברה נהדרת לב גדול ויקר זה העיקר ואני עדה שיש לך שאי ברכה שתהא לך שנה מקסימה (וכן ... הרבה צחוקים,) ותבוא השלווה והרגיעה על מחוזותינו

נועה 49

New member
למימי-תודה

מימי יקרה! תודה! הייתי זקוקה לזה. אוהבת ומעריכה-נועה 49

למעלה