יש ציוני בגרות !

וִיקוּש

New member
יש ציוני בגרות !

הנה כאן ! אני מרוצה משלי (חוץ מספרות וקצת היסטוריה...) ומה איתכם

גם אני מרוצה.....

הרבה מקצועות שהייתי בטוחה שנכשלתי קיבלתי טוב מאוד, ובספרות ואזרחות שהייתי חולה מאוד ובקושי למדתי, קיבלתי ציונים יחסית טובים.......

N I R VA N A

New member
אני מאוכזב...

אומנם ציונים בסדר, אבל חשבתי יהיו הרבה יותר טובים...

ברה

New member
יש עומס או משהו...

אני לא מצליחה להכנס.. כמה זמן כבר יש אותם? אה! ואני חדשה כאן אז שלום לכולם :)

N I R VA N A

New member
ברוך הבא!!

האתר קרס בינתיים (בדיוק כמו בשנה שעברה) תנסה להיכנס לשם יותר מאוחר...

ברה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo132.gif../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo127.gif

יש! יש! יש! יש לי ציונים מצויינים! הכי נמוך 84! אני מהאלה שבטוחים שהם יכשלו מהסיבות הכי הגיוניות שבעולם אפילו החברים כבר התחילו לנחם על מועד חורף אבל איך שהוא הצלחתי!!!! למרות שיש בעיה קטנה... הכל כתוב רק בג'יבריש לא משנה לאיזה קידוד אני משנה את זה אז אני רק מנחשת מה יכול להיות מה... אבלל עדיין יש!! כאילו תמיד חלמתי שרק זה יגמר ושזה יגמר טוב למרות שהורדתי את הציפיות עם כל בגרות.. אבל לא אני מצטערת אם אני מבאסת חלק פה אני פשוט כל כך מאושרת וגאה בעצמי :)))) סיימתי!!!!!!!!!

morethanwords

New member
איזה כיייף!!!!!!!!!

הופתעתי לטובה מהכל חוץ מהיסטוריה ביולוגיה יש איזה מיליון ציונים ואין לי מושג איך לחשב.. הכי כייף אזרחות קיבלתי 100 ובחיבור 99 :)

*superstar*

New member
אתם לא מבינים...

עברתי בספרות............. עברתי בספרות!!! אני!!! ספרות!! עברתי!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה:) *דיד*

וִיקוּש

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

יש לי ידיד שהגישו אותו על 50 בספרות והוא עבר! (62 בבגרות) אז אני באמת מבינה את השמחה שלך ! כל הכבוד!

למעלה