יש ציונים!!

אוי ואני,

אם חשבתי להגיע לבצפר סתם בימים הראשונים, חחחח אז עכשיו ממש לא!!!!!!! אחרי ה-57 שהוצאתי בכימיה [זה לא מפתיע, ידעתי שאני אשלים 2 יחידות כימיה אחרי בצפר, זלזלתי בזה ולא למדתי בעצמי, באופן פרטי, באותו הזמן] בקיצור המורה לא ידעה שזה המצב שלי חחח תמיד היא חשבה שאני גאונה ויודעת הכל מלידה...היא חשבה שאני מסוג האנשים שלא מסתפק ב-90, אני-פרפקציוניסטית-אז זהו שממש לא.היא אפילו הגישה אותי על 90 והסתכלה עליי במבט כזה מצטדק שזה לא 100
.זה היה כ"כ מגעיל היחס הזה. עכשיו היא בטח רואה את הציון שלי ומתפגרת חחחח אז אממ בקרוב אני אצטרך לחזור לבית ספר להיבחן שוב בכימיה..כ"כ מפחיד היום שאני אראה אותה שוב:-
D [מאמר מוסגר: איאייי בחיים לא הייתי מסכימה לעבור שוב את השנתיים האלה.]

ORONTZ

New member
תגידו מי יודע איך

מחשבים ציון סופי בפיזיקה? פליזי מיזי פיזי!!!!!!!!!

לומינגו

New member
בלי לחץ!

30 אחוזים ציון מכניקה 30 אחוזים ציון חשמל 20 אחוזים קרינה וחומר 20 אחוזים ציון מעבדה. וואלה!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif יש לי רגשות מעורבים

מצד אחד- המצב נראה טוב (באמת שאין לי מה להתלונן בכלל), מצד שני- יש מגינים שדפקו אותי אז אני תוהה אם לעשו בהם חוזרים, וחיבור ממש הרס לי את השאיפה להיות סופרת (אני ב-א-מ-ת- רוצה להיות סופרת
) ככה הולכת להראות תעודת הבגרות שלי בנתיים: אנגלית- 97 מתמטיקה- 99 (ארג! למה לא מעגלים?!) פיסיקה- 95 (חתיכת מתנה משמים בהתחשב בזה שלא למדתי לבגרות...פיו) אומנות- 98 (בלי המגן הזבל של המורה היה לי 100 עגול- והיא עוד נזכרה להתנצל שלשום...קצת מאוחר מדי לא?) לשון עיברית- 94 (בחיבור קיבלתי 80 בבגרות...) אזרחות- 93 (טוב- בזה 90 אחוז שאני אעשה חוזר, מגן דפוק) ספרות- 94 (בחסד עליון) היסטוריה- 96 תנ"ך- 96

ממממור

New member
../images/Emo204.gif רוצה ללמוד?

כאילו בחיים וזה? מקצוע? (איזו מילה מפחידה) אממממממממממממממממממממממממממממ ממש אין לי מושג
(אני מתלבטת בין אדריכלות, משפטים וכלכלה, אומנות, עיצוב תעשייתי, עיצוב חזותי, רפואה וכו' וכו'
) אבל אני בעיקר רוצה להיות סופרת!! (ואז כל הבגרות תלך לה לפח
) למה?

כי יש לך בגרות באמת יפה

ואני לא אומרת סתם ואם אין לך בשביל מה לשפר אז למה את מתאמצת? לא חבל על הזמן ועל הכסף? זה לא נראה לך גם קצת טיפשי?

ממממור

New member
../images/Emo204.gif דבר ראשון תודה

חוצמיזה, אמרתי שאין לי על מה להתלונן, אבל עדיין....לא יודעת, זה לא שאני באמת מתכוננת לבגרויות האלה (אומנות אני פשוט מגישה שוב אותו פרוייקט בלי המגן הדבילי, אזרחות זה קל לי יחסית- ושוב- מגן דבילי וחיבור זה כולה עירעור) אז למה לא לעשות שוב? וזה לא עניין של לאן אני אתקבל, זה עניין אישי שלי של מה שאני מרוצה ממנו, או כמו שניסחתי את זה לחברה שלי היום (הציונים שלה אפילו יותר טובים אז יכולתי להתלונן בפניה
): "כשיהיו לי חיים מושלמים ואני אהיה יפה לא יהיה אכפת לי מציונים, בנתיים אני לא יפה וגם החיים שלי לא מושלמים אז תני לי להיות מרוצה מעצמי ממשו" (לא, זה ממש לא דבר חכם להגיד, אבל העניין הוא שאם זה גורם לי להרגיש טוב עם עצמי אז שווה לבזבז עוד 25 שקלים וחצי יום של התכוננות לא?) קיצר- סתם מפגרת- עזבי- כולם אומרים שאני חולת נפש אז כנראה שהם צודקים
מאוחר, בשעה כזאת קשה לנסח תשובות טובות

תראי אם הבגרויות זה מה שיהפוך אותך

למאושרת אז לכי על זה. יחד עם זאת אני חושבת שאת צריכה להרגיש טוב עם עצמך בלי או עם הבגרויות. הבגרויות זה אמצעי ולא מטרה ופעמים רבות קל לשכוח את זה (אני בכל אופן יכולה להעיד על עצמי). ואם את חולת נפש זה אומר שאת טיפוס מעניין, אז זה דווקא אחלה : ).

ממממור

New member
../images/Emo204.gif חחחחחחחחח

איזה כיף לי שאני מעניינת
טוב נו, נשקול מחדש את עניין הפרפקציוניזם למען שפיות העולם הנרחב
תנקיו |

onix 88

New member
מור באמת שיש לך ציונים מצויינים!

הלוואי ששלי היו כאלה, אבל שלי יותר נמוכים (לא עד כדי כך, אבל נמוכים יותר), וגם אני תמיד חלמתי על תעודת בגרות מושלמת, אבל זה לא יצא לפועל, אז ההמוצע שלי הוא 107.55, ואני יודע שזה לא יותר מדי גבוה, אבל אני מקווה שלפחות עם הממוצע הזה אתקבל לאן שארצה (וכמוך, עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה ללמוד). במקרה הכי גרוע, אני אשלים לפני או אחרי הצבא (תלוי בתאריך הגיוס שלי) את 007, כי זאת באמת בגרות שגמרה לי את הציון במתמטיקה, אבל חוץ מזה כנראה שצריך להשלים עם הציונים. ולדעתי עם הבגרויות שלך את מתקבלת בערך לכל דבר שתרצי (אני מניח שגם תוציאי ציון מצויין בפסיכו'), אז חבל ש99 ולא 100 זה מה שיעצבן אותך.

onix 88

New member
אין לי הרבה מושג בעניין הזה

צריך מישהו שמבין יותר בעניין של האוניברסיטאות והקבלה אליהן כדי לקבוע אם זה גבוה או לא. אני אומר שזה לא מאוד גבוה כי ראיתי ממוצעים של אחרים בפורום לימודים וש.ב ושלהם הרבה יותר גבוהים. זה גם מאוד תלוי במה את רוצה ללמוד, וגם בציון הפסיכו' שתוציאי. אני חושב שכדאי לשפר רק מקצועות של 5 יחידות, הם אלה שיכולים להעלות משמעותית את הממוצע, חבל להשקיע בבגרויות של יחידה אחת שגם ככה לא ישפיעו על הממוצע. בהצלחה בכל אופן!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif נתחיל בתודה

אבל כמו שכבר אמרתי, את השיפור של הבגרויות אני עושה בשביל ההרגשה הטובה שלי ולא בשביל להתקבל לאנשהו, ואני באמת לא מתכוונת להשקיע בזה (בגרויות שלומדים אליהן אני לא עושה שוב בשום אופן!). זה לא שאני ושבת שהציונים שלי לא טובים, בטח אני גם אחשוב ששלך טובים, זה בעיקר תחושת חוסר הגינות של מגינים דפוקים, קיצר עזוב, מטורפת (וגאה בזה
) ובקשר לממוצע- כדאי לך לבדוק בטכניון, זה יותר נחמד כי זה יוצא גבוה יותר משל אוניברסיטת ת"א
http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/calc_set.html

onix 88

New member
חח תודה

אבל אני חושב שהטכניון רחוק ממני. בדקתי בת"א וב"ש ויוצא לי בשתיהן אותו ממוצע.. בכל מקרה בטכניון יוצא לי 109.38 לרפואה וכל מסלול אחר פרט לארכיטקטורה ונוף, ובארכיטקטורה ונוף יוצא לי 108.07. מה זה אומר? אני יכול להתקבל לרפואה? למרות שעוד אין לי פסיכו'?

onix 88

New member
יכול להיות לי ממוצע של 109.28

באוניברסיטת ת"א וב"ש אם אני מעלה את אנגלית ומתמטיקה מ90 ל95. אולי אני אגש בחורף, לפחות ל007, ואולי גם שוב לF וG.

ממממור

New member
../images/Emo204.gif אין לי באמת מושג מה זה אומר

... אבל אצלי יש הפרש של יותר משתי נקודות בין הרפואה והכל לאריכלות (!!!), - שזה באסה כי נראה לי שבסוף אני אלך דווקא על זה
ממממממ- מעניין אם יש ממוצעים כאלה בבצלאל? אולי אני פשוט אלך לשם וזהו?

ואי איזה ציונים!!!

קיבלתי באזרחות 90!!!!!! אבל המגן דפק לי אז הציון הסופי הוא 81
ובפסיכולוגיה 89!

למעלה