יש צדק ואין צדק....

עציון

New member
יש צדק ואין צדק....

כאשר מגיעה לפורום כלה חדשה ומעלה את הרהוריה על דרכיה הנילוזות ,בלשון מעטה ,של חמותה אני מניח שכל הסימפטיה תעבור לכלה ובצדק. אנחנו, המנוסים שבנו, נשתדל לעזור לה בדרך התנהגות, בדרך התגובה. כאשר כותבת בפורום חמות ומלינה על התגובות הניזעמות, אנחנו נשתדל להסביר לה אלו מקרים מגיעים לפורום- בהנחה שאינם מפוברקים- ונסביר לה שהבעיה: חמות-כלה היא בעיה נמשכת על פני אלפי דורות ותימשך אלפי דורות.ועליה לעשות הכל להקל על כלתה ,ושתדע החמות:הכלה לא גנבה לה את הבן והכלה רוצה בטובת הבן והכלה רוצה שגם לה יהיה טוב עם או בלי הבן. נקודה. ונדע כולם, שתמיד נמצא עצמינו באותה סירה. היום ככלה מחר כחמות. נעשה הכל ללמוד הן מסיפורי הפורום והן מהלקחים שנפיק יחדיו איך לא להיות כזו כמו שהיו לנו. שנשמע בשורות טובות.

אני מנחשת למה כתבת את זה../images/Emo8.gif

בגלל התגובות ששמתי בפורום "סבים וסבתות"?????? עכשיו גם בעצם שמתי לב ששם מצאו על מה לבזבז רבע דף, איזה מזל!!! פורום של משועממים שכותבים פעם בכמה ימים אז איך באמת הם לא יכנסו אלינו ויקטרו ??????

עציון

New member
כן בודאי. מאוד הייתי רוצה לשמור

על יחסים טובים עם כולם. ובאמת, אם חמות מעירה הבה לא נכסח אותה ובאם כלה בוכה הבה נעודד אותה, זו מטרת הפורום. לא?

מטרת הפורום שלנו !!!!!

לא של "היחענה הרכלנים" הללו. ולא להזדחל כמו שפנים אלינו ולעשות פרצוף של כאילו משתתפים ולאחר ללכת להקיא עלינו בפורום ההוא.

קראתי את הדברים האמורים

בפורום השני ("ההוא", איזה זלזול) מצד אחד נפגעתי בשמי ובשם בנות הפורום, כי א, אני לא מקצועית וב, אני גם עסוקה יש כאן הרבה שינאה ועוד כהנה וכהנה יכול להיות שאלו שכותבים בפורום השני הם חמים וחמיות נהדרות, אני לא יכולה לדעת, הרי בסה"כ גם חמותי הייתה נהדרת ואף פעם לא התלוננתי עליה אבל יש נשים שלא שפר עליהן גורלן והחמות שלהן לא ממש "טובה" ורק בשביל ההדגמה, הנה שרשור על משפחה מאוד מאוד מיוחדת, אז מה פה שינאה? אולי השנאה נובעת מהצד השני של המתרס ונכון שצריך שניים לטנגו, אבל בטנגו יש מוביל ויש את המובל,,,,

אל תקחי את זה קשה פנינה

כבר אמרתי : חברה של משועממים!!! ראית את הפורום? דף אחד על 10 ימים אז מה הפלא שהם באים לכאן לחפש ריגושים? שנאה זה שם של הכללה הם לקחו את כל הרוע וזרקו את הטוב. היה יותר נוח לומר כמה מגעיל פה מאשר נעים וזאת הבעייה שלהם!!!!!!!!!!

ניתי 55

New member
תגובה על תמיד נמצא עצמינו באותה סיר

בשביל זה אני אומרת כל כך רציתי בן אבל איין כמו בנות,האמא לא מנסה לסכסך שמה, וגם אני עוד יעבור את זה כי בנים זה לזמן שאול ואח"כ טבעי שיתחתנו יחיו חיים משלהם ואם נופלים על חמה טובה זה מתנה משמיים ואני בטוחה ומשוכנעת שאני לא יעביר את כלתי יסורים כמו שאני עברתי לאף אחד לא מגיע ליסבול.

למעלה