יש פתרון לסכרת

אין לנו פנאי להתעסק עם אנשי מכירות

סוכרת הינה מחלה כרונית שטרם נמצא לה פתרון. באם לכותבת הודעת המקור יש פתרון קסם, שתעלה אותו לעיון ולבחינה ובכלל זה מוסדות רפואיים. אולם אם מדובר בטריק של אשת מכירות הרי זוהי אינה הבמה.

צודק בהחלט!!

מסכימה במאה אחוז! אם אתה חושב שיש לך חומר אמיתי על הפתרון לסוכרת למה שלא תספר אותו בכול מקרה כי אם מישהו יבקש את המידע הזה הוא בסופו של דבר יפרסם את זה כאן....(אני מאוד מקווה...)

אני חשבתי שיצורים ששוקלים 100

קילו לא מסתובבים באינטרנט אבל כנראה טעיתי. תזכרי, כסף שנעשה כדרך מרמה אין לו שום ערך.

limorme

New member
תגובה לכל המעלילים

אן לי שום קסם ושום דרך מירמה. יש לי בקרב בני המשפחה אדם שחלה בסכרת כל חייו לקח כדורים וחייו היו גמורים. הסוכר עלה לו ל-200-400 אוקי וזה הצריך ממנו להזריק 3 פעמים ביום. כמו כן יש לי הוחכות חותכות לנושא. הוא משתמש במוצרים שלי שאני מפיצה והוא הוריד את הסוכר ל-126 וזאת עובדה הבנאדם חיי ומאושר. אני לא באה למכור לכם מעבר למציאות. אני החלטתי להשתמש במוצרים ולשווקם רק לאחר שיצרו תוצאות אצלי. אן כאן תרופת קסם!!! ממש לא!! אבל בהחלט יש כאן אפשרות לתקן את המעוות או להמשיך לחיות בין כדור לכדור בין זריקה לזריקה. אני מתפרנסת ביושר מעצם זה שעיניי רואות יום יום תוצאות וודאיות של המוצר שאני משווקת לשם הפחתת הסוכר. יש לי טלפונים של אנשים שאכן הורידו ברמת הסוכר משמעותי. מצרפת לכם הוחכות שלפני ואחרי של אדם שהיום שינה את חייו. הכל תלוי בשדה ראיה שלכם. תפסיקו לחפש כל הזמן מרמה ועלבונות ובמקום זה תמצאו פטרונות.

kiticat

New member
דבר ראשון

אני הייתי ממליצה לבדוק את הכתיב שלך... דבר שני, מה לעזאזל הבדיקות האלה מוכיחות? גם לי יש בדיקות לפני ואחרי. הגיע הזמן שתתבגר.

shugi28

New member
עם HBa1C כזה

לא הייתי מתרברב .. 8.3 נו באמת ? זה רחוק מלהיות בסדר ... יום טוב !

King of pain

New member
אתם מוכנים להירגע ? ... ../images/Emo13.gif ...

בואו לא נצא מהפרופורציות , ונשמור על רמה סבירה של דיון ... גם לי קשה להאמין שיש אכן מרפא פלא לסכרת , מכל סוג שהוא , והכתבה שראיתי בטלויזיה בסוף השבוע לא חיזקה את אמונתי . לא הייתי ממליץ לאף אחד/ת לשפוך כספו על טיפול אלטרנטיבי אחר , לפני שניסה ובדק אותו היטב מכל הכיוונים , וכמובן שלא להפסיק את הטיפול הקונבנציונאלי בפזיזות . אם זאת - ייבחר כל אחד במה הוא מאמין ובמה לא ( ירידה ב - HA1C מ - 12+ אל מתחת ל - 9 תוך חודשיים היא בהחלט שיפור ) , ובכל מקרה - להתבגרות ולטעויות כתיב אין שום קשר לנושא , ואין מקום להכניסן , כמו גם צורות אחרות של מיתקפה שאינן רלוונטיות . תודה לך , LIMORME , על העידכון , וסלח/י לנו שאנו כל כך ספקניים - המציאות לימדה אותנו לא ללכת שולל אחר כל פיתרון חדשני לכאורה לבעייתנו . שנה טובה לכולם , ועם קצת יותר סבלנות וסובלנות , יבוא אולי מתישהו גם שלום לעולם ...
...

limorme

New member
../images/Emo52.gifתודה רבה לך

באשר לשגיאות הכתיב סליחה אני דסלקטית. לא ביקשתי איש מכם להוריד את הכדורים לא ביקשתי מכם לפסול את הקונבנציונאלי. ממש לא!!!! לא עשיתי זאת מימי ולא אעשה זאת איני מורשת להפסיק טיפול רפואי זה או אחר! אני מבינה את כעסכם כלפי! וגם את חוסר האמון שלכם בי! אילולה הייתי במקומכם יכול להיות שגם הייתי מדברת כך. הייתי מוכנה שלא אחד מכם אחד!!! ינסה פעם אחת! לא לכעוס עלי. ולבדוק את העניין ברצינות תרם יהיו "צעקות". אשמח לעזור לאדם אחד כאן אבל אחד כאן שבאמת רוצה לבדוק את הנושא לעומק גם באמצעות רופא משפחה. תוצאה אחת כאן. תעזור לכולנו לנצח את המלחמה (להקטין אותה) אני מתחייבת!!! לשינוי בריאות דרך המוצר!! עיני דומעות עכשיו מרצון עז לעזור ולא להרוס! עימכם הסליחה אם פגעתי בבודו של מישהו כאן! אם הייתם מכירים אותי לא הייתם שופטים אותי כל כך!

זה לא הקטע פה...

אנחנו לא כועסים עלייך בגלל שאת רוצה לעזור או שיש לך כוונות טובות אלא שיש פה אנשים (כמוני למשל) שחולים בסוכרת המון זמן ונמאס להם כבר לשמוע הבטחות והתחיבויות שאח"כ קשה לקיים אותם. אני חולה בסוכרת כבר קרוב ל10 שנים, וב10 שנים האלו סבלתי כול-כך הרבה ואפילו אני יכולה לומר שהסוכרת פגעה בי בצורה שאני לא יכולה לתאר, היא פגעה בי בילדות, כול הילדות שלי נהרסה... במקום להעסיק את הראש שלי במשחקים ובכיף ובדברים ילדותיים הייתי צריכה להעסיק את הראש שלי ב: מתי להזריק?, כמה להזריק?, איפה להזריק?... את גיל 11-12 גיל שבו באמת מתחילים לקחת אחריות על עצמינו התחלתי בגיל 5-6 שבקושי אנחנו יודעים מזה החיים האמיתיים ולמה אנחנו צריכים להכין את עצמינו! אז כבר בגיל 5-6 קיבלתי בומבה לפרצוץ וראיתי את העולם בצורה מכוערת מאוד ועד עכשיו אני רואה ככה את העולם ותאמיני לי שזאת צלקת שלעולם לא תעבור! אז אני מבקשת ולא רק ממך, שתפסיקו להבטיח הבטחות ולהתחייב לדברים שאתם לא בטוחים בהם ב100%!! כי זה פוגע ופוגע קשה! אני ממש מצטערת אם אני נשמעת לך כאחת שעוד שניה תביא לך כפה משום מקום, אבל מישהו בעולם הזה צריך להבין גם את הצד שלנו.

לזר

New member
הכותרת "יש פתרון לסוכרת" מעליבה

את כל הפורום, לימור. היא הופכת אותנו לטמבלים החיים כל הזמן עם הסוכרת ולא יודעים את מה שאת יודעת, שלא לדבר על הרופאים שלנו שהסתירו מעינינו את הפתרון. הנסיון שלך להיכנס לפורום עם כותרת במשקל של אתר אינטרנט או פרומו בטלויזיה לאיזה תוכנית שטחית ודלולת תוכן מטילה צל כבד ודוחה את הרצון אפילו לפנות אליך בנימוס. זה כל העיניין. ואילו רצונך לעזור ברוך הוא, אבל מוגבל הוא. אם השיקול הכספי איננו בבת עינך, קבלי ממני ברכה בנסיונך לעזור. רק בבקשה, בלי כותרות מבישות. אפשר בצניעות ראויה לאדם שעושה. יום נעים

לזר

New member
יש לבצע ממוצעים גם על הממוצעים

גב´ נכבדה, נכון, המוגלובין A1c איננו קנה מידה היחידי לשליטה טובה בהסוכרת. ואילו הערך של גלוקוז במסמכים הוא נקודתי ולא אומר הרבה. אם עושים 8 עד 10 מדידות ביום אפשר לסמוך על הממוצע שלהם בהחלט. אני יודע "לרמות" את מכשיר המדידה של הבית חולים די בקלות ביחס למדידתו עבור HBA1c. איך? מאוד פשוט. אפשר לעשות זאת אם מודדים כל שבוע פרוקטוזמין (גלוקופרוטאין). יש בידי מכשיר כזה שהוא דומה מאוד לגלוקומטר. יש קשר ישיר בין המדידות של הגלוקופרוטאין וההמוגלובין המסוכרר. אם אני מודד גלוקופרוטאין של 260 או קצת פחות, אני יודע שאקבל בבית החולים מדידה של בערך 6.0 עבור ההמוגלובין שלי. כלומר, HBA1c נע מעלה ומטה כל הזמן. תופסים את הערך הנמוך ועושים בדיקה. בנוסף לזה, הערך HBA1c משתנה מעריכית, כאשר לחודש האחרון יש הכי הרבה השפעה על התוצעה, כלומר, בין הגבעות, יתכן שאדם נהג טוב חודשיים, אבל בחודש האחרון חלה עליה או ירידה באיזונו והדבר מתבטא ישירות במידיה. שום דבר לא ודאי. יש גם הבדלים משמעותיים בין המכשירים השונים של בתי חולים שונים. ובבקשה: אדם שבאמת זקוק לאינסולין לא יוכל לקבל עזרה מסוג אחר ויהיה מה. שום דבר לא יכול להפריד אותו מהאינסולין, עד 3 ימים אחרי המוות. אנשים שמצבם ישתפר גם ללא אינסולין, סימן שלא היו זקוקים לאינסולין עוד בתחילת מעשה. רק בריאות ועין טובה.

King of pain

New member
ואללה צודק ...

ערך ממוצע הוא מטבעו מדד שיש לקחת אותו בערבון מוגבל - שמעתם כבר על האדם שטבע בבריכה שהעומק הממוצע שלה היה 20 ס"מ ? ... רק בריאות ...

למעלה