יש פיל בחדר

Zohar 01

New member
לא יודעת, אותי השיר הזה קצת מעצבן

ובלי שום קשר לאיימי ווינהאוס בכלל ולבאק טו בלאק בפרט, אני מתה עליה ועל השיר הזה. וממש ממש אין לי בעיה להודות שאני אוהבת שירים להיטים גלגל"ציים.

sha na na revol

New member
אין לי עניין בה

אני כן שומע זמרות ששייכות לגל הטרנדי הזה של 'זמרות פופ שהן באמת יותר איכותיות', אבל הן פחות מוכרות מאדל וליידי גאגא, ולכן אני יכול לשמוע את המוזיקה שלהן חינם במייספייס. אין לי כלום נגד מינסטריים, אבל אדל למשל למשל היא דוגמה למישהי שאני שומע עליה לעייפה למרות שאני בקושי מכיר אותה, ועם פמפום כזה יש לי בעיה.

AeroTom

New member
אותי המוזיקה שלה לא ממש מעניינת

בלי קשר מיינסטרים או לא מיינסטרים. וכמו שהוולרוס הגיב פה, Bon Iver דווקא די טחונים בהרבה מקומות ברשת. בשנים האחרונות נתקלתי בשם שלהם בהמון אתרים ורשימות סיכום (במקומות שמתעסקים במוזיקה נורמלית ולא רק להיטי גלגל"צ וכו'). ואגב היה פה אזכור לגראמי לא מזמן, אז מגיע לי מזל טוב גם כן
גם Tedeschi Trucks Band יצאו עם אחד כזה (אלבום הבלוז של השנה. היו מועמדים גם וורן היינס וגרג אולמן). בנוסף אלבום ההופעה של ליבון הלם ב-Ryman זכה בקטגוריית האמריקנה (אמילו האריס ולוסינדה ויליאמס היו מועמדות גם כן). ויקירתי גיליאן וולש הפסידה בקטגוריית הפולק ל-Civil Wars (המחדל הגדול ביותר אם שואלים אותי). היתה מועמדת גם מול אדי וודר וסטיב ארל. כל השמות פה בערך היו אצלי ברשימת הסיכום. לא שאני שם משהו על הגראמי...לפעמים נחמד אבל לראות שמקומות מיינסטרימים כאלו מגלים אהדה לאמנים שאתה אוהב.

למעלה