יש פו צופים מחולון אך אני מגיע לתחנה שלכם מתל-אביב
ח חי הכבאי New member 24/6/02 #2 מקס m זה חי הכבאי מדבר ואני מבת ים זוכר שבאתי אליכם ליפו עם חיים השמן אז מה המצב למה אתה לא בא לבת ים ?
מקס m זה חי הכבאי מדבר ואני מבת ים זוכר שבאתי אליכם ליפו עם חיים השמן אז מה המצב למה אתה לא בא לבת ים ?
M Max M New member 24/6/02 #3 כמובן שאני זוכר אותך אני גם יבוא אליכם. תגיד מתי אתה תבוא לעשות ביתוך אצלינו
א אייה17 New member 25/6/02 #5 אייה מבת-ים היי מה קורה אתה זוכר אותי הייתי עם חי (המפ´)ועם חיים ואתה היית עם אייל ואני נו הבלונדינית הזאת אתה בטח זוכר אז אני מבת-ים אז מגיעים לחולון ע"י קוים של אגד 95 1 ועוד אם אתה מעיניין לדעת עוד תלפן לאגד תגיד שאתה רוצה להגיע לחולון ממני אייה
אייה מבת-ים היי מה קורה אתה זוכר אותי הייתי עם חי (המפ´)ועם חיים ואתה היית עם אייל ואני נו הבלונדינית הזאת אתה בטח זוכר אז אני מבת-ים אז מגיעים לחולון ע"י קוים של אגד 95 1 ועוד אם אתה מעיניין לדעת עוד תלפן לאגד תגיד שאתה רוצה להגיע לחולון ממני אייה
מ מתלהבת מהכיבוי 1 New member 25/6/02 #6 אני לא חושבת שמישהו בפורום עוד לא קלט שאת בלונדינית!!!!!!!!! צאי מזה!!!!!!!!!1
א אורן תמיר New member 25/6/02 #9 "דוד"...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מעניין ממי למדת את זה?!!!!!!
"דוד"...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מעניין ממי למדת את זה?!!!!!!