עודד
O omer מכה שנית New member 1/12/02 #60 שכחתי את התמונה../images/Emo26.gifהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ק קרןPUNCH New member 1/12/02 #75 תסלחו לי..אבל מה לעזאזל פליפה עושה בתמונה שלואיסנה , ויקו בנחמין והוא מחובקים? מלקק ללואיסנה ת´אוזן??
תסלחו לי..אבל מה לעזאזל פליפה עושה בתמונה שלואיסנה , ויקו בנחמין והוא מחובקים? מלקק ללואיסנה ת´אוזן??
• •°DaNuSh°• New member 1/12/02 #79 חח ואיזה פרצוף הוא עושה.. ומה עם התמונה הזאת שהוא אוכל ללואיסנה ת´צוואר?!
ס ספיר לופילטו New member 1/12/02 #67 הוא לא שמן!!!!!!!!!! אלוהים!! את זה אתם מחשיבים שמן? הוא נשאר חתיך וכוסון כמו תמיד!!!
ס ספיר לופילטו New member 1/12/02 #77 בונא דנה שוב פעם את מתחילה? תגידי לי לא נמאס לך? רק שתדעי שעדיף לסתום מאשר להתווכח עם אנשים שיש לך קצת יותר תאי מוח משלך ( אם במוח שלך זה נכנס בכלל )
בונא דנה שוב פעם את מתחילה? תגידי לי לא נמאס לך? רק שתדעי שעדיף לסתום מאשר להתווכח עם אנשים שיש לך קצת יותר תאי מוח משלך ( אם במוח שלך זה נכנס בכלל )
° °•°D A N A°•° New member 1/12/02 #78 ../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo4.gif הודעתך לא מנוסחת כהלכה. מה אמרת על תאי מוח?
../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo4.gif הודעתך לא מנוסחת כהלכה. מה אמרת על תאי מוח?
ל לילוש המותק New member 1/12/02 #69 אני ראיתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סרטטטט עעע-ננננ-קקקק ממש מומלץץץץץ
אני ראיתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סרטטטט עעע-ננננ-קקקק ממש מומלץץץץץ
• •°DaNuSh°• New member 1/12/02 #72 עוד.. ../images/Emo142.gif חח זה התמונה שיש לפליסיטאס מעל המיטה..