יש פה ריח מסריח.

the mush

New member
יש פה ריח מסריח.

אני יכולה להתלונן על משו
ככה- סוף שנה, מופע, היום בודקים עם השמלות שתפרו לנו טובות עלינו. אסור חזיות. מחליפים כל הבנות בחדר אחד. חייבים להוריד חזייה. ו- אסור לסגור את הדלת. שיט איתם

l i t o m

New member
מה זה

אסור חזיות ?! ומה עם מי שהיא לא מידה A ?! לנו תמיד מותר עם כתפיות שקופות. נוט בסדר. מסכנה :(

../images/Emo8.gifיש לי הצעה בשבילך....

את יכולה לחפש בבית חולצה ממש ממש גדול של אמא אבא או כל בנאדם אחר וללבוש אותה כשאת מתלבשת ואז להכניס את היידים לתוך החולצה (כמו שעושים ילדים קטנים שקר להם) וככה להלביש את הכתפיות של השימלה מלמטה ואז ככה תוכלי להרגיש נוח להתלבש יחד עם כל הבנות וגם אם זה לא יצליח לך את תמיד יכולה לזכור שאת לא היחידה שזה מפריע אז סביר להניח שכל אחת תסתובב ולא תסתכלו אחת על השניה... מקווה שעזרתי

H e l p3

New member
אוקיי...

זה שלא מרשים חזיות זה מובן. מאז ומתמיד אסור ללבוש חזיות בהופעות (אצלנו לפחות). תמצאי לך חברה וכל פעם שמישהי תתלבש תסתירו אחת את השנייה, זה הכל.

the mush

New member
מגיבה לכ-וווו-לן../images/Emo70.gif

במדידה עצמה חפיף, רק בהופעה עצמה שאני רוקדת 4 ריקודים, זה דיי קשה

netushit

New member
באמת אסוררררר????

אווו מייי גאדדדד... אצלנו מותרר פשוט אסור שיראו או פשוט ללבוש עם כתפיות שקופות למה לעזאזל כאלה קשוחים... אמאאא.. בחיים לא הייתי עולה על במה בלי חזייה...

Dancerit

New member
אוי מסכנה זה באמת לא מצב הכי נעים

מה עם סטרפלס? או חזית סטרפלס או אפילו סתם חתיכת בד צמודה שלא שמים לייב שזה מתחת לשמלה? תנסי למצא דרך להחליף בגדי ישר בלי להשאר בלי חולצה, הכוונה שכל הזמן יהיה עליך משהו נגיד תלבשי את השמלה מהראש או משהו ואז תורידי את השמלה שעליך או משהו כזה

למעלה