יש פה רופא?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
יש פה רופא?

אני צריכה כדור נגד...................
הלכתי לרופאה...אמרה שהגוף בסדר מה עושים עם הראש? רגע, אולי יש פה איזה טכנאי? שיראה לי את הכפתור שעליו לוחצים כדי למחוק.... להחזיר לאחור.... לבטל.... אין? מה עושים?

אוי מגי ../images/Emo7.gif

כמה חבל שאין כדור כזה.... והרופא היחיד הוא הזמן ניתוק ומרחק יעשו את שלהם... לא קל עם
וגם אני עוסקת עכשיו בהדבקת הרסיסים ומיום ליום זה פחות כואב ובינתיים מה שיש לי להציע לך זה רק
אוהב שלי אמנם אבל... זה מה שיש

magy

New member
זה, לא רק......זה, הרבה מאד

תודה לךךךךךךךךךךך אגב, האם יש לך דבק מיוחד שעוד לא קניתי??? תשלחי לי איזה עשרה קילו או שבעים......... מחזירה לך .....חיבוק.... לפחות יצאתי מהמיטה.....והלכתי לרופאה.... גם משהו..... משכתי את עצמי בשערות החוצה..... והכרזתי על דום שתיקה בפורום שלי....למספר ימים..... לא מדברת, רק מביטה. (לא כותבת - רק קוראת..) אוףףףףףףףףףףףףף

כבר שולחת ב../images/Emo160.gif

כל כך מכירה את התחושה... ודוקא בזמנים כאלה מצאתי שהכי נכון לי זה להתערבב, להיות כמה שיותר בחברה ולו כדי לקחת פסק זמן מהכאב שנמצא שם כל הזמן... אבל את יודעת מגי ,קצת קשה לך אולי לראות את זה עכשיו, מכל נפילה יש אחר כך עליה והלב יחזור לפעום השמש עוד תזרח תבכי ותתאבלי עד ש...... פתאום כבר לכאב הזה לא יהיה מקום...

*יערית

New member
לקרוא את שתיכן ולומר לעצמי

הן נשים מהסוג המשובח! לא מתייפכות,לא מתלוננות,לא זועמות(אולי לא על גבי המסך) והן מהסוג ששורדות,מהסוג שכל גבר היה רוצה להמצא בחברתן.... כי הבכי שלכן הוא עדין עם כל גודל הכאב של הלב.... ומי שיודע לקרוא בין השורות יכול גם להכיר נפש של אדם. והרופא ,והכדור שמרפא בעיות לב בסיגנון הזה....הוא בהחלט הזמן, והעבודה העצמית לייעל דברים בעתיד.

A L O N A 1

New member
מגי, מגי המתוקה

את אהבה, כל כולך אהבה, וברגע שכחה, לא תרוצי אחר האהבה, לא תמותי למענה, לא תהפכי אותה לחשובה ממך, למקנת טעם ומשמעות, פן תהיה היא בחוץ, ואת שאין בך אהבה, בפנים. רגש יבוא ויחלוף, עונה תבוא ועונה תחלוף, אדם יבוא ואדם יחלוף, אך המקום בו תמצאי, מקום של אהבה לעולם לא יחלוף.

magy

New member
אויייייייייי, חטפתי צמרמורת מדברייך

כל הגוףףףףףףףף

למעלה