יש פה עוד כמוני?!

יש פה עוד כמוני?!

שכבר שנה וחצי ברצף אפילו לבטא אני לא מגיעה?! אף לא פעם אחת אפילו חשש שאולי הצלחנו. לא רבע איחור, לא מיחושים, לא כלום. לא בטא "8" ולא "האם יש למה לקוות", ולמעשה לא בטא בכלל.
ככה יום אחרי יום אחרי יום, בזמן שאחרות כבר עשו שלושה כימיים ושניים מחוץ לרחם, (תענוג מפוקפק שאפשר לוותר עליו) אבל אפילו רבע תקווה לא נותנים לי.

נ ק1

New member
יש יש..........

גם אני כבר שנתיים בתוך הניסיונות, מתוכם שנה וחצי בטיפולים תכלס....... וכל הבטאות היו "נמוך מ...."
שולחת לך חיבוק חם!!!!! צרת רבים חצי נחמה....
נשאר לקוות שכשסופסוף תצא לנו בטא חיובית - היא תגמר בידיים מלאות!!! אצל כולנו בקרוב בעז"ה!!!

תחזיקי מעמד...

שירןג7

New member
בדיוק חשבתי על זה היום

ממש כמוך, אפילו לא הגעתי לשלב של אולי יש תוצאה חיובית כבר שנה פלוס.. וזה אפילו לא קרוב להסתיים. מבינה אותך, חיבוק, הלוואי וזה יבוא אלינו בקרוב.

וואי זה הורג אותי

ועוד מחשבה מהיום- אין לי שום הסבר לאופטימיות שאופפת אותי סביב הביוץ, זה ממש כאילו עוד תופעה כימית שבאה עם הביוץ. ואז שלושה ימים אחרי אני כבר יודעת שאין מקום לתקווה. אין לי שום המתנה מותחת. 10-11 ימים אחרי מתחילים הכתמים. ואפילו הרופא שלי לא חושב שחייבים בטא.

שירןג7

New member
גם אצלי!

ואצלי ההכתמות מגיעות אפילו יותר מוקדם. ראית את ההודעה שלי לפני כמה ימים? ביוא"ב 9 הגיעו כתמים אצלי. בניסיון הראשון עם איקקלומין הגיעו אחרי 6 חח בקיצור... באסה אחת גדולה.
בביוץ ממש מרגישים שזה זה.. אבל אצלי זה משתנה כבר אחרי שעה, כל שעה עגולה יש לי מחשבה אחרת כן הצליח לא הצליח.
מה יהיה?

Heart of Gold

New member
זה אכן כימיקלי

סביב הביוץ האסטרדיול גבוה ואיתו המצב רוח הטוב, אחרי ביוץ הפרוגסטרון עולה והוא, כמה שתומך ועוזר לעובר, גורם לאשה רק לדכאון, בכי, פסימיות ועצבים.
בזמן הווסת כל ההורמונים צונחים ולכן ביום הראשון העצבים בשיאם, ואז שוב האסטרדיול מתחיל לעלות והמצב רוח איתו.
מה שנקרא מאניה דיפרסיה טבעית. בגלל זה גברים חושבים שאנחנו פסיכיות.
&nbsp
כמובן בטיפולים הכל מוקצן, עם ההורמונים והתמיכות הכל גבוה יותר ומורגש יותר.
אז כן, כימיקלי.

את ממש לא לבד

אני כבר 3 שנים בטיפולים ואף פעם לא זכיתי לבטא חיובית, תמיד קטן מ 2
כנראה שזה עדיף מכימי או חוץ רחמי, לא הייתי רוצה להוסיף לעמצי עוד חוויות לא נעימות במסע הארוך הזה.

gluten free

New member

בדיוק עומדת לפני בטא מיותרת מחר, שאת התשובה שלה אני כבר יודעת כי המחזור לא בושש להגיע. חצוף!
מבינה ככ לליבך.
&nbsp
ושאלה על ההכתמות- לא עוזרת התמיכה?

חיבוק.. אתמול קיבלתי מחזור

ביום העשירי. יצא לי להגיע לבטא רק בטיפולים על פרוגסטרון ריטארד זריקות פרוגסטרון בנוסף לתמיכה וגינלית.
אבל החלטתי שהרביעיה האחרונה שלי היתה פשוט מחוננת. היא שמעה שאמרתי לבעלי שאין לי כוח לסחוב עד יום חמישי לבטא ולהתאכזב, אז הם החליטו על התנתקות חד צדדית אתמול, ארבעה ימים לפני המועד. אה והפעם שוב הייתי בלי זריקות כי דר בר חוה לא רצה..

גם אני אותו דבר

ואז החלטתי שעדיף שאתפלל לפעם אחת הירון תקין ולא עשרות פעמים שיצא במפח נפש... ויעדו פה הבנות כמה קשה לעבור את הניסיונות האלו
אז האמיני שהכל לטובה והיריון התקין יגיע במהרה!!!!

Round two

New member
מכירה לפחות שתיים כמוך- ועכשיו עם ילדים.

במשך כמה שנים, בלי הריון, חצי הריון, מיחוש, בטא, סימן.
פתאום זה קרה. משום מקום.
האחת הרתה עם תאומים. שנה וחצי אחרי נקלטה להריון טבעי מפתיע לחלוטין.
השניה הרתה אחרי 4 שנים. ילדה. וכעת בהריון מהיר אחרי טיפול נוסף.

אז לא להתייאש. לא קל להגיד ולא קל לבצע- הכי קשה בעולם להמתין ולחשוב שאולי לי זה לא יקרה, ואולי כבר לעולם לא אהיה אמא- אבל לא להרים ידיים!!!! משום מקום זה יבוא.

Round two

New member
ורוצה להוסיף על חברותיי כאן-

לי מתוך כל שנות הטיפולים היו הריונות לא תקינים, כימי, חוצרחמיים, כריתות חצוצרה, אשפוזים - זה לא הופך את המסע לקל יותר. רק מעיק מכביד ומסוכן יותר.
מאחלת לך שההמתנה לדבר הבא מתי לא תגרור סתם הריונות חצופים ומהתלים כמו שהיו לי :(.

נועה312

New member
אני לא הגעתי לתוצאה חיובית במשך יותר משנה

ואז כשסוף סוף הגעתי לתוצאה חיובית קיבלתי 1+1, הריון שנפל לפני דופק + חוץ רחמי שהמשיך להתפתח והסתיים בזריקה ששלחה אותי להפסקה כפויה..
גם זה לא קל..

למעלה