יש פה עדיין מישהו??? וווווו הוווווווו
N noy love shane New member 9/11/02 #5 הכול סבבה מקווה שלא לתקוע לך שוב תמסנג´ר.... תקעתי לך תמסנג´ר... חחחחחחחחחחפ.. סתם מה איתך ילדה?
N noy love shane New member 9/11/02 #7 כאילו מה? אני חצי שעה מחכה לך פה רק כדי שתגיבי לי להודעה מסכנה?
C chen filan New member 9/11/02 #9 נו יכדי שאני אגיב.. את צריכה להתאזר בסבלנות מתוקה.. את יודעת חחחחחחחחחחחחח
G GlitterKitten New member 9/11/02 #11 היי נויה בייבי שמעתי הי צחוקקקקקקק???? (מעניין למה) האמממ האממ.....ועל מי??? חיחיחיח
N noy love shane New member 9/11/02 #12 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אומרת לך.. את הדבר הזה שימי בחתימה שלך!!! רק חבל שאי אפשר יהיה לשמוע אותך חחחחחחחחחחחח...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אומרת לך.. את הדבר הזה שימי בחתימה שלך!!! רק חבל שאי אפשר יהיה לשמוע אותך חחחחחחחחחחחח...
C chen filan New member 9/11/02 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מענין ממי צחקנו... *משתעלת* חחחחחחחחחחחחחחחחחח
G GlitterKitten New member 9/11/02 #14 טוב....מה אתן רוצות?? יש לי את זה!!!! חחחחחחחחחח לפחות הצלחתי להעלות חיוך על פנכיין (פנים שלכן) היפותתתתת
טוב....מה אתן רוצות?? יש לי את זה!!!! חחחחחחחחחח לפחות הצלחתי להעלות חיוך על פנכיין (פנים שלכן) היפותתתתת
C chen filan New member 9/11/02 #15 הופהההה..*מקבלת מחמאות..מקבלת מחמאות* פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..חחחחחחחחחחחח.. תודה נשמההההההההה!!! יפיופה!!
הופהההה..*מקבלת מחמאות..מקבלת מחמאות* פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..חחחחחחחחחחחח.. תודה נשמההההההההה!!! יפיופה!!
C chen filan New member 9/11/02 #19 תודהההה... קבלי גם..מואה.. חחחחחחחחחח...ירדן.. עוד יחשבו.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם סתם..