יש פה מישו

יש פה מישו

שלומד פלסטינית עם ספר לכיתה ט שקוראים לו שפה מספרת תרבות ? קיצר יש על השער תמוהנ של שרית {ישנה} או שזאת מישי ממש ממש ממש ממש מממש משש ממש דומה לה, כי זה בדיוק הפרצוף שלה אבל.. למה שישימו תמונה שלה חחח.... כאילו יש שם כל מיני מפורסמים אבל מה היא קשורה חחח .. טוב נו נגיד =\

מושיק20

New member
שכחת להוסיף

ולי אין את הספר

כן לי יש תספר זאת שרית באמת

חחחח.. גם אני מדתי ערבית ובאותו הספר שפה מספרת תרבות וכן יש שמה על שריתוש ...

על השער?

לי יש רק בתוך הספר עצמו...תמונה ישנה לאללה איפה שהיא בשחור כזה...ויש עוד שם תמונות של יב"ז ביל גייטס ועוד חחח

זה השיר שחיפשתה

קח את הכל, טוב לי לבד בלעדיך מסתדרת לא תלויה באף אחד קח את הכל, טוב לי לבד אם האהבה היא סרט המסך שלה ירד. לא יודעת איך נסחפתי אחריך את עצמי אני שואלת ואף פעם לא אדע איך האמנתי, איך לא הבנתי ששיקרת לי בשם האהבה. אלף סיפורים והבטחות פיזרת ונתת לי לחיות בין החלום לאשליה אך יש בי כוח, אותך לשכוח כי נמאס לי לשחק באהבה. יש בי אהבה גדולה שלא נגמרת אף טיפה אחת ממנה בשבילך לא נשארה אני יודעת שאין עוד טעם זה נגמר ואין עוד דרך חזרה. איך חלפה לה התמימות אבדה לנצח לא אתן לאף אדם שוב לשחק ברגשותיי לא ממהרת ולא נשברת צא לדרך אל תחזור יותר אלי. , טוב לי לבד בלעדיך מסתדרת לא תלויה באף אחד קח את הכל, טוב לי לבד אם האהבה היא סרט המסך שלה ירד. לא יודעת איך נסחפתי אחריך את עצמי אני שואלת ואף פעם לא אדע איך האמנתי, איך לא הבנתי ששיקרת לי בשם האהבה. אלף סיפורים והבטחות פיזרת ונתת לי לחיות בין החלום לאשליה אך יש בי כוח, אותך לשכוח כי נמאס לי לשחק באהבה. יש בי אהבה גדולה שלא נגמרת אף טיפה אחת ממנה בשבילך לא נשארה אני יודעת שאין עוד טעם זה נגמר ואין עוד דרך חזרה. איך חלפה לה התמימות אבדה לנצח לא אתן לאף אדם שוב לשחק ברגשותיי לא ממהרת ולא נשברת צא לדרך אל תחזור יותר

נכון..

שנה שעברה למדתי בספר הזה וזאת באמת שרית!! עם תמונה ישנההה...

חחח גנובים..

אני למדתי עם הספר הזה שנה שעברה ואני לומדת איתו גם השנה.. אפילו תלשתי מהספר שנה שעברה את הדף שיש בו על שרית.. חחח
העלתי לפורום הקודם שהיה לנו בסברס את זה אז אני יעלה גם לפה למי שלא זוכר או לא ראה
אגב- אני זוכרת ששנה שעברה היינו צריכים להשלים את החסר (סתכלו בתמונה) אז המורה השמיעה לנו קלטת עם פרטים על שרית כאילו והיה שם טעות.. הם אמרו שהיא נולדה בחדרה.. אז ישר קפצתי והסברתי לכיתה את הטעות.. חחחחח

tamam44

New member
אחי לומד בזה כנסו

אח שלי לומד בזה ועוד שנתיים אני אלמד בזה. אז אח שלי ראה אותה והיא צועק לי ברקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק,,, בוא מהרררררררררררררררררררררררררררררר ואז הוא עושה לי הנה תראההההה שריתתת

למעלה