יש פה מישו שבאמת...

muldercrushed

New member
יש פה מישו שבאמת...

מאמין בחייזרים?? אישית אני מאמינה... כאילו, כל הגודל הזה של היקום ויש רק כוכב אחד עם חיים עליו??? זה לא סביר סטטיסטית!!!

Gilliana

New member
הרגת אותי עכשיו ../images/Emo9.gif

ומבחינתי לפחות - חייזרים הם כבר מזמן לא שאלה של אמונה. זה לא כמו דת או אלוהים (ויסלחו לי כל חברי הדתיים כי אני באמת לא מתכוונת חלילה לזלזל או משהו בסגנון). ואני יכולה להגיד לך שראיתי, שמעתי ולמדתי מספיק כדי להגיד בבטחון כמעט מלא שמסתובבים בינינו לא מעט כאלו.

Ice Age

New member
את מתכוונת חוץ מאשר מיקי בוגנים?

לא ידעתי שאת כזאת החלטית בנושא. למה את חושבת שלא רק שהם קיימים, אלא הם גם מסתובבים בינינו?

Gilliana

New member
התכוונתי חוץ ממאיר ../images/Emo8.gif

ואני מאד החלטית בנושא. כמו שאמרתי - למרות שאין לי הוכחות חותכות בנושא, ראיתי, שמעתי וקראתי מספיק כדי להשתכנע. אני גם קצת חוקרת את הנושא הזה בשנים האחרונות ואם תבוא להרצאה שלי באייקון (מה שאני מאד מקווה שיקרה) אז תוכל גם לשמוע קצת ממה שהעליתי בחכתי במחקרים האלה ולהחליט בעצמך.

eve6

New member
מה שמזקיר לי, צפי לאימייל

בקשר למה שדברנו. וסליחה שהתערבבתי בדיון.

Gilliana

New member
תודה יקירתי ../images/Emo13.gif

אני מחכה ומצפה. ועל מה בדיוק את מתנצלת? זה בדיוק היה במקום.

muldercrushed

New member
../images/Emo121.gifרוח|יש לי גם תיאוריה על משו...

התיאוריה שלי זה שיכול להיות שהם באמת מסתובבים בינינו אבל יכול להיות שהם לא בעלי צורה גשמית אלא יותר בקטע תודעתי וטלקינזיס וכאלה. ובקשר לחיים על הירח יש לי אותה תשובה וכל הדיבורים האלה על זה שחיים לא יכולים להתקיים שם הם מאוד מוזרים כי החיזרים שאולי חיים שם לא צריכים לאכול או לנשום אלא יש להם תנאי קיום אחרים..

eve6

New member
אני קצת מוטרדת מה"בינינו" הזה

הכוונה, ממש עכשיו ברגע זה??? *מסתכלת מסביב באימה*

1Shir

New member
אני באופן אישי

WANT TO BELIEVE

אני עוד חוככת בדעתי..

חחחח איזה מילה הבאתי "חוככת" . חחחחח!!!! בכל אופן, עדיין לא ראיתי חייזר, אמנם ראיתי כמה אנשים שדמו לחייזרים אבל זאת לא הוכחה חותכת. אני אמינה כי איכנשהו ביקום העצום הזה חייבות להיות צורות חיים אחרות. באיזו צורה ובאיזו דרך אני לא יודעת..

muldercrushed

New member
אממ.. הרצאה?

הרצאה ? של מי? איפה ? מתי? ממש התאבססתי על כל הרעיון הזה של החייזרים והכל!!!

Gilliana

New member
הרצאה שלי ../images/Emo13.gif

בפסטיבל אייקון 2005 בחוה"מ סוכות. הכנס, שהוא הגדול ביותר מסוגו בארץ יתקיים במתחם סינמטק ת"א. ההרצאה שלי שתבחן את האפשרות שכריס קארטר מציג לנו את האמת במסווה של סדרה בדיונית תתקיים ביום רביעי, ה-19 באוקטובר בשש בערב. אני אשמח כמובן לראות אותך רק קחי בחשבון שההרצאה תכיל הרבה ספויילרים. בכל אופן, תזכורת מסודרת לגבי ההרצאה תבוא בתחילת החודש הקרוב. בינתיים קבלי קישור לאתר אייקון.

muldercrushed

New member
יפה לך!!

כל הכבוד!! אבל חבל שזה מכיל הרבה ספויילרים, אם לא הייתי באה בשמחה!! זו גם לא בעיה להגיע לסינמטק מהבית שלי....

Gilliana

New member
צר לי על העניין הזה...

אולם מכיוון שכל ההרצאה נשענת על האופן שבו כריס מציג ארועים היסטוריים והפרשנות, או יותר נכון - הפיענוח שלו לכל אותם ארועים והשילוב ביניהם עד לסוף הסדרה, אי אפשר להמנע מכך.

Bananaking

New member
פרטים נוספים?

ההרצאה בתשלום? בסינמטק עצמו או באשכול? (-: נשמע מגניב

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כל אירועי הפסטיבל הם בתשלום. בתוך היום יומיים הקרובים יתפרסמו באתר אייקון מחירי הכרטיסים לארועים השונים. לגבי מיקום עדיין לא ברור לי משום שעפ"י התכניה שהתפרסמה המיקום שונה מהמיקום שנמסר לי אישית - אני עדיין צריכה לברר זאת ותבוא כמובן הודעה מסודרת בקרוב.

למעלה