יש פה מישהי

אבגד3

New member
יש פה מישהי

שהייתה קשורה פעם? אם יש פה מישהי כזאת בבקשה שתתאר איך קשרו אותה (ידיים מאחורי הגב, חבל.....) וכמה זמן היא הייתה קשורה (לא במסגרת מינית בהכרח) פשוט החבר שלי רוצה להוסיף לסקס שלנו קשירות (יענו לקשור אותי) ואני ממששששששש מפחדת מכל הקטע הזה. איך הייתה ההרגשה? זה באמת מגרה? זה כואב? אני אשמח מאוד אם מישהי פה תוכל להרגיע אותי...

*g99

New member
אם את מפחדת,

למה את מתכוונת לעשות זאת? אם זה מתוך סקרנות,חכי לרגע בו תרגישי שלמה עם מעשייך. אל תעשי דברים שאינך שלמה עימם..אם החבר מעוניין שתעשי זאת,הסבירי לו שכרגע זה לו הזמן עבורך.אם הוא באמת אוהב אותך,הוא יחכה יבין אותך.. g99...

She Devil

New member
הצעת ייעול

תציעי לחבר שלך שאת תקשרי אותו ותראי אייך זה מרגיש לך. או לחילופין תגידי שאת מוכנה לנסות בתנאי שאת יכולה להפסיק במידה ואת לא מרגישה נוח עם זה. עם הפרטנר המתאים זה יכל ליהיות מדליק

אבגד3

New member
פתרונות כאלה

כבר הציעו לי.... אני מחפשת (בנרות אפילו) מישהי שיש לה ניסיון בתחום, מישהי שכבר התנסתה בזה, שקשרו אותה פעם לשם שינוי ושתגיד לי איך זה, וגם שתתאר איך קשרו אותה כדי שאני אוכל להגיד לו מה לעשות (אם אני אסכים בסוף). תודה.....

ElaD 19

New member
כבר עשיתי את זה פעם

זה מאוד מומלץ גם לבנות ואם את לא רוצה בגלל שאת פוחדת אז לפי דעתי זה אומר שאת לא סומכת על חבר שלך - מי שאוהב אותך. ואם באהבה לא סומכים אחד על השני אז אני לא יודע אם זאת אהבה.

She Devil

New member
I have been there I have done that

אם עדיין לא הבנת מהמסר הקודם. בקשר לקשירות: ניתן לקשור עם אזיקים, סרטים, מטפחות,צעיפים, או כל דבר שהוא מספיק ארוך. אני ממליצה לחפש משהוא רך ועדין שיהיה נעים לבן זוג הקשור, סה"כ אנכנו עושים אהבה לא מלחמה (אלה אם את בקטע של סאדו ואז אני לא הכתובת הנכונה
) הקשרים צריכים ליהיות רופפים (לא צמודים ליד ואו רגל) לקחת בחשבון שזה יקח חצי שעה, שעה. רצויי גם להוסיף כיסויי לעיניים- מגביר את העבודה של כל החושים האחרים כגון חוש הריח מגע וכד´ כמובן לקבוע מראש שאפשר להפסיק במידה ולא מרגישים נוח עם משהו - זה נכון לגבי כל דבר שעושים. ודבר אחרון - תשכירו את הסרט "תשע וחצי שבועות של שכרון חושים" זה יתן לכם אחלה רעיינות. עם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשלוח לי מסר. שלך She Devil

למעלה