יש פה מישהי בכלל?

GrowingMadness

New member
יש פה מישהי בכלל?

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

ברורר שיש :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי היום ביום המא"ה (מיון איתור והתאמה) מיונים של הצבא. הלך לי ממש טוב למרות כל החששות שהיו. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם החבר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: higher-the saturdays תוכנית השבוע: חיים אחרים סרט השבוע: 50 דייטים ראשונים ספר השבוע:
מאכל השבוע: מקדונלססס יציאת השבוע: לא היה משהו מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החייל עושה השתלמות חופ"לים בצריפין- מה שאומר יומיות!- נפגש הרבה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע עמוס וטוב, מלא בספורט,לימודים וחדשות טובות :) מה שלום החייל? בסדר גמור.. יוצא / סוגר? מחר יוצא לשו"ש
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? נפגשנו שבוע שעבר ברגילה שלו. תוכניות לאתמול [חמישי]-כל היום הייתי במיונים בבאר שבע, אחרי זה אני פשוט נשכפת לישון חח
תוכניות להיום [שישי]- נסיעה לירושלים לחייל, סופ"ש רגוע תוכניות למחר [שבת]- אצל החייל, הולך להיות שבת גשומה בעזרת ה'!

הפורום נהיה יבש ../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 , 98 במתמטיקה
משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם החבר - בעיקר בגלל קנאה וגעגועים אכזבת השבוע: הריב עם החבר - הייתי צריכה להסביר לו שעתיים שאני אוהבת רק אותו
שיר שלא הפסקת לשמוע: הופה- עומר אדם
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: דגים וניוקי של אמא
יציאת השבוע: נראלי לבצפר היום - סיימתי ב6 וחצי ופשוט כל היום הלך בטיל ובצחוק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בנוסף לזה שהשבת אני רואה אותו , גם לראות אותו שבת הבאה רק בבסיס שלו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל נורמלי , באמצע זוועה , והסוף? מדהים
מה שלום החייל? מתגעגע , אבל בסה"כ מבסוט - היה השבוע גם באפטר וגם חמשוש עכשיו
יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים ביום שבת תוכניות להיום [חמישי]- לסדר ת'חדר , ואמ
שיחה עם החבר תוכניות למחר [שישי]- בצפר כמובן , לחזור להתארגן מהר מהר ואז החייל מגיע לסופשבוע אצלי
תוכניות למחרתיים[שבת]- להיות עם החבר , ואני רוצה שנלך לאנשהו מקום רומנטי כזה (אם לא יהיה מבול וזוועה בחוץ)
תוכניות לשבוע הבא- לימודים לימודים , וזהו אולי

GrowingMadness

New member
עונה תוך כדי משחק יניב סוער.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בחופש ביום ראשון, והייתי עם החבר המושלם שלי שחזר לצבא רק בשני. D: משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לבסיס הישר לשמירה. לפחות היא הייתה עם אנשים סבבה.
ביום שלישי יצאתי מאוחר בגלל הרצאה מפגרת ואתמול היה יום פתוח מזדיין בלשכת גיוס ונשארנו עד 7 בערב.
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: .mintues 10 - inna. ממש יצא ממני צד פקצי שלא הכרתי.
תוכנית השבוע: וכמו של שבוע; למי היה זמן בכלל לראות טלוויזיה?!
סרט השבוע: ראיתי עכשיו 'ילדות רעות'. חחח נוסטלגי משהו... ספר השבוע: התחלתי אחד חדש, סופסוף! רק שאני לא זוכרת איך קוראים לו.
מאכל השבוע: חטיפים מכל הסוגים ומכל המינים.
יציאת השבוע: איזה יציאה איזה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רק לראות את החבר.
זה הדבר היחידי שמחזיק אותי עוד איכשהוא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר מינוס! מה שלום החייל? מעולה. תמיד אופטימי. יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שני תוכניות לאתמול [חמישי]- כלום. תוכניות להיום [שישי]- כנראה שכלום. אין לי כסף. תוכניות למחר [שבת]- כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- לעבור את הגיוס 66ים הראשון שלי בקלות D:

נטעש

New member
סוף סוף סוף השבוע...

משהו טוב שקרה לך השבוע: עמדתי השבוע על דעתי נגד הבוסית! משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע לחוץ לחייל... אכזבת השבוע: האמת, שאין
! שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אני-שוטי הנבואה תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: גלידה. יציאת השבוע: עכשיו, בדיוק עכשיו! יוצאת קצת עם חברה טובה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתפטר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה! מה שלום החייל? יוצא / סוגר? יוצא!
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? קורס קצינים ביום חמישי שבוע שעבר תוכניות לאתמול [חמישי]- עבודה, יציאה. תוכניות להיום [שישי]- להיפגש עם החייל! תוכניות למחר [שבת]- להיות עם החייל! תוכניות לשבוע הבא- להתפטר

maayanimi

New member
סופ"ש!../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ אמא ואבא חזרו מחו"ל והביאו מתנות!:) וכמובן חזרו שזה הכי כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: יש לי דלקת בגיד ברכל ואני צריכה להפסיק להתאמן:/ אכזבת השבוע:אממממ לא משהו חוץ מגילוי הדלקת.. שיר שלא הפסקת לשמוע:just the way you are /bruno mars תוכנית השבוע:התכנית הזו עם ליאור חלפון.. סרט השבוע:-- ספר השבוע:משוואה עם נעלם/ אורי אדלמן מאכל השבוע:סוווושי!:) יציאת השבוע:-- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אמממ לא משהו מיוחד האמת, לסיום שלו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה מה שלום החייל? טוב! קיבל מצטיין;) יוצא / סוגר?יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום ראשון בבוקר כשקמנו ביחד והוא חזר לצבא.. תוכניות לאתמול [חמישי]-חזרתי מהצבא מאוד מאוחר תוכניות להיום [שישי]-לעשות משהו כייפי בבית בגלל המז"א הגשום.. מקווה שעם החבר תוכניות למחר [שבת]-לא ידוע.. תוכניות לשבוע הבא- לנסות בריכה (הדבר היחיד שאני יכולה לעשות עם הגיד הפצוע..).

Reverb

New member
נמנמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר היה כאן שני-שלישי-רביעי משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו ספציפי, רק הדיכאון צבא הכללי שמתעופף לו מעלי חחח אכזבת השבוע: צהל שיר שלא הפסקת לשמוע: summer soft סטיבי וונדר תוכנית השבוע: סמנתה מי סרט השבוע: שודדי הקאריבים ספר השבוע: לא קראתי השבוע מאכל השבוע: בולונז של אימא יציאת השבוע: לא זכור לי משהו חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ואי כלום חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כשהחבר היה פה מדהים ואושר ואז כשהוא חזר לצבא איך נאמר את זה, קצת פחות... חחח מה שלום החייל? ככה יוצא / סוגר? יצא השבוע אז עכשיו הוא סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ברביעי בלילה תוכניות לאתמול [חמישי]-נפגשתי עם חברה :) תוכניות להיום [שישי]-ארוחה משפחתית ולהפגש עם חברות תוכניות למחר [שבת]- לעבוד תוכניות לשבוע הבא-לעבוד.

disarray

New member
עונהההה=)

משהו טוב שקרה לך השבוע: סד"ח בירושלים
משהו רע שקרה לך השבוע:אנשים שאכזבו אכזבת השבוע:כרגע שומדבר טפו טפו
שיר שלא הפסקת לשמוע:-- תוכנית השבוע:-- סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע:האוכל מהאכסניה בסד"ח? חחח יציאת השבוע:אתמול למיטבול בחצות עם החייל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לדבר עם המפקד על יציאה לתגלית ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חביב ביותר, בדיוק החופש שהייתי זקוקה לו מה שלום החייל?תשוש בצורה מטורפת,וקיבל מפקד מצטיין אז מעולה
יוצא / סוגר?יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?היום בבוקר תוכניות לאתמול [חמישי]-החבר בא אליי תוכניות להיום [שישי]-חברות כנראה תוכניות למחר [שבת]-להיות עם החייל,משפחה,חבריות תוכניות לשבוע הבא-צבא,מכון כושר,רגילההה של החייל בתקווה

GrowingMadness

New member
לדעתי כבר הסתיימו המיונים לתגלית הקרוב

התמיינתי ולא עברתי מהסיבה הפשוטה שאני צעירה
היה לי כלכך טוב במבחנים! %#@$^$%&%^ טוב יש לי עוד איזה 3-4 מחזורים לנסות שוב. הבא רק בקיץ.

disarray

New member
חחח רק המזל שלי---->

התקבלתי לתגלית,אבל הסיור הראשון יוצא בים השחרור שלי..אז אני צריכה לחתום קבע בשביל צאת..ולכן השיחה עם המפקד

GrowingMadness

New member
דיייייי

תאכלס? אני הייתי חותמת קבע בשביל זה.
אבל חבר שלך לא מתבאס עלייך ברמות? כשסיפרתי לחבר שלי שהתמיינתי הוא ישר כזה "מה?! אבל זה רק אמריקאים חרמנים שרוצים להזדיין עם בנות מישראל!"
אז הוא דיי שמח שלא עברתי.

disarray

New member
לא התכוונתי להעליב או משו-->

גם חבר שלי אמר לי מה שחבר שלך אמר לך..אבל הרי הם יודעים שלא יקרה כלום וסומכים עלינו..אז לא כזה משנה- זה נטו החוויה.. וגב מסיפורים ששמעתי..האמריקאים האלה כלכך לא שווים וילדים קטנים. תאמיני לי שהחיילים שלנו פי מאה יותר שווים

Please Dont Cry

New member
חחחחחח האמת שחבר שלי שמח בשבילי P:

כי אומרים שהאמריקאים האלה הם כמו ילדים בני 12 מבחינת בגרות מנטלית P: אז אין מה לחוש מאוימים! ושאם כבר אז שווה להיות בן שיוצא לתגלית כי הבנות לפחות דיי כוסיות (אמורות להיות!) ואל תתבאסי שלא התקבלת, כי אם זה בגלל פזם אז בטוח תצאי בקיץ! חחח אני לא מאמינה שבשבילי החורף זה המחזור האחרון שאני יכולה לצאת אליו.. השחרור קרוב מתמיד

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי הביתה D: משהו רע שקרה לך השבוע: עוד לא ראיתי רופא ובנתיים אני עושה דברים שמנוגדים לפטורים שאני אמורה לקבל וכלכך כואב לי :( חזרתי צולעת הביתה ואני סובלתתתתתת! אכזבת השבוע: האוכל בבסיס :S שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: . סרט השבוע: סרט על טרמפים בשיעור עם הסמ"פ XD ספר השבוע: . מאכל השבוע: ביצה קשה. יציאת השבוע: היציאה הביתה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור הביתה חחחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גם מצחיק גם מרגש וגם סיוט ^^ מה שלום החייל? מצויןן D: יוצא / סוגר? היה בבסיס כל השבוע וחזר בחמישי. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הרגע הוא הלך הביתה. תוכניות לאתמול [חמישי]- בסיס ~,~ תוכניות להיום [שישי]- חזרתי הביתה! בלילה יוצאים לראות חברים :) תוכניות למחר [שבת]- בלאק מוזס אומשהו. תוכניות לשבוע הבא- בסיס ~,~

למעלה