יש פה מישהו

חלמן

New member
יש פה מישהו

שהצליח לעשות ווילד? אבל יותר מפעם אחת.. וכבר שתפס את הפרנציפ ויכול להסביר.. תודה..

אלון ב

New member
חלמן ! וכולם ! משהו חדש ! תיקון !

שמעו ! יש עידכונים !
דיברתי שוב עם Dave ומתברר שלא הבנתי אותו נכון ! הוא אומר שצריכים להתעורר אחרי 5 שעות שינה ואז ישר לנסות את WILD ( או אחרי שקמים מהמיטה ל - 5 דקות ) , הוא אומר שאת שיטת הסיחרור צריכים להתחיל ישר כשחוזרים לישון ולא רק כשמתחיל שיתוק השינה ! הוא אומר שככה ניכנסים לחלום צלול הרבה יותר מהר, זה לוקח לא יותר מרבע שעה מהרגע שהולכים לנסות, והוא כל הזמן משתמש בזה ככה ! צריכים להתחיל לדמיין שמסתחררים ישר כשהולכים לישון ( חשוב - אחרי 6-5 שעות שינה ) ולהמשיך "להסתחרר" עד שרואים את הנוף של החלום יציב מול העיניים, לדעתי זו שיטה מצויינת ולמי שקשה לדמיין את התחושה של הסיחרור שינסה קודם בעזרת כיסא מסתובב או אפילו שיסתובב בעמידה, קודם עם עיניים פתוחות ואחר כך עם עיניים סגורות. אני בהחלט מתכוון לנסות את זה ! כשניסיתי את שיטת הסיחרור רק כשהגעתי לוויברציות ( לקח לי שעה וחצי עד הוויברציות ! ) ניכנסתי תוך 3 שניות לתוך חלום צלול ! אז זה נשמע טוב ! את התוכנה המעודכנת שלי הפעם כקובץ EXE פשוט, אני יעלה עוד כמה דקות לפורום אלון

חלמן

New member
אלון.. תחלס

אני צריך לקום אחרי 5:30 שעות... לשטוף פנים... להתחיל לעמוד ולהסתובב... ואז ללכת לישון ולהמשיך לדמיין את זה שאני מסתובב?? בבקשה תענה מהר.. מחר צריכים לקום מוקדם..

חלמן

New member
אני

ישתגע!!!! אני לא יכול לדמיין שאני מסתובב!!!!! אי אפשר לא יודע מה לעשות! כוס אמק!!

אלון ב

New member
חלמן זה ממש פשוט !

חלמן זה ממש פשוט ! זה מה ש Dave אומר שצריכים לעשות - אתה צריך ללכת לישון למשך 6-5 שעות כשאתה מתעורר ישר תנסה את זה, תתחיל לדמיין שאתה מסתחרר ( רק בדמיון ! מה שאמרתי לך קודם על לעמוד ולהסתחרר זה רק בשביל האימון שלך כדי שתדע איך לדמיין את זה ! שתקבל את התחושה ! זה ממש קל באמת ! ). והוא אומר שאתה צריך להמשיך לדמיין את עצמך מסתחרר בלי הפסקה עד שתיראה את הנוף של החלום הצלול בצורה יציבה מול העיניים שלך, זה אמור לקחת לדבריו לא יותר מרבע שעה מהרגע שאתה מתחיל ! ( עובדה שאני ניסיתי את זה כשהתחילו לי הוויברציות ותוך 3 שניות הייתי בחלום צלול ! ). ותיבדוק את התוכנית החדשה שהעלתי לפורום ! אלון

חלמן

New member
(a+b) * (a+b)

אלון.. הבנתי את הרעיון הכללי.. מה צריכים לעשות.. אבלל מה אני אמור לראות שאני מסתובב בדימיון? תתאר לי מה אני אמור לראות.. אבל בידיוק!! תודהאלון..

שריר

New member
a*a+2ab+b*b רציתי להראות את

הגאוניות שלי אבל לא הצלחתי לעשות בריבוע

shabaz

New member
רוצים גאונ יות?

12+1235*12*ג*כ*כ*ד*ג*עכ*ד*ע*גע*גכע***ע**ע*כ*ע*שדגכע*4576 חלקי 4 שבז

שריר

New member
אהה התשובה לזה נמצאת באתר

www.אודשזהפששרקצת\דגשדגשדג\אשכיפ של דודה של אלון.com

shabaz

New member
לא....

לא יא דפוק.... זה באתר Www.בני בגין אכלתי בטטה מצופת זבל דודה של אלון.com

Real Dream

New member
היי,שלום, חזרתי, עידכונים בבקשה?

מי זה DAVE ומה הוא בדיוק אמר?

BladeRaider

New member
מה שכולם לא מבינים פה

אל תנסו לתרגל את זה בישיבה או בעמידה תשכבו במיטה, תרגעו, אתם גם תהיו קצת עייפים ואז זה ממש קל להסתחרר. יש לי דוגמה יותר פשוטה, תחשבו שאתם מרימים את היד מנסו להרים אותה במחשבה. זה בדיוק אותו דבר. עכשיו תנסו להסובב ככה

שריר

New member
זה קצת קשה ניסתי אבל אפשרי אני

אומר לעצמי מסתובב מסתובב מסובב את העיינים

למעלה