יש פה מישהו

MiniMe20

New member
../images/Emo140.gif

אממ כרגע אני לא ממש רוקדת, אבל אני לומדת כוראוגרפיה ומלמדת ג'אז. מה איתך? איפה את רוקדת?

ballet20

New member
../images/Emo8.gif

קלאסי אצל יורם כרמי בסטודיו בי וג'אז אצל ארנון צוקר (מכירה?) חוץ מזה אני מנסה לעשות סדנאות וקורסים כיוצא לי (ביכורי העתים, סוזן דלל) למרות שזה קשה- לימודים, עבודה וכו'...איפה את מלמדת?

MiniMe20

New member
../images/Emo187.gif

אני מכירה את יורם כרמי, אחלה מורה, הוא היה המורה שלי במגמה במשך שנתיים. אני מלמדת בבי"ס בנות מגיל 6 עד 12. אני ממש רוצה לחזור לרקוד באופן מסודר, אבל זה עדיין לא יצא לי יותר בגלל חששות ופחות בגלל שאין לי זמן. בנתיים במסגרת הקורס שאני לוקחת צירפו אותי ללהקה של תאטרון רחוב אז אני אשתתף בכמה הופעות שלהם, אבל זה משהו זמני. את מעוניינת להמשיך לרקוד רק בתור תחביב או שאת רוצה להפוך את זה למקצוע מתישהו?

ballet20

New member
../images/Emo6.gif

איזה קורס? איזה מופע של תיאטרון רחוב? נשמע ממש מגניב. אני רוקדת כתחביב כי בתיכון לא רקדתי כ"כ הרבה (אני מזכרון, לא היה לנו כלום חוץ מג'ז...) התחלתי קלאסי בגיל 20 אז אני כרגע משאירה את זה בשביל הנפש... אני מסיימת עכשיו תואר 1 בפסיכולוגיה ומדעי המדינה וכתבתי כמה עבודות על הקשר בין מחול לפוליטיקה ככה שזה נראה לי שיהיה הקשר הכי מקצועי שיל לתחום... אכן יורם אחלה מורה, בזכותו אני מתמידה, אחרת בטח הייתי מתייאשת! מתכננת ללמוד מחול מקצועי? אם כן, איפה?

גמני מזכרון..

איפה את גרה? את מלמדת במתנ"ס? כי אני לומדת שם ג'ז ומחול.. או שאת מלמדת בספורטן... איך קוראים לך?

MiniMe20

New member
../images/Emo140.gif

אממ... קורס- כוראוגרפיה. תיאטרון רחוב- אין לי מושג, משהו בעיר שלי ביקשו ממני להופיע אז אני מופיעה בלי יותר מידי שאלות. אני לא חושבת שאני אהפוך את המחול למקצוע, בעיקרון אני מתכננת ללמוד מקצוע אחר ואת המחול להשאיר בתור תחביב מפותח ובשביל הנפש כמובן. היחיד אם אני אשקול ללמוד מקצוע שהוא קשור למחול זה תרפיה בתנועה, אבל זה תואר 2 ויש לי עוד זמן עד אז.

ballet20

New member
מעניין...

הקורס זאת אומרת..אני גם חשבתי ללמוד תרפיה בתנועה וביררתי על זה די הרבה אבל לאור נסיוני (תואר 1 בפסיכולוגיה) די ירדתי מהעניין אני חושבת...

Mr GK

New member
יש לך תואר ראשון בפסיכולוגיה?

ספרי לי קצת, אני שוקל ללמוד את זה בעתיד (בעיקרון נחיה ונראה... אבל מי יודע?) איך הלימודים? מה לומדים? זה מעניין?

ballet20

New member
אז ככה..

אני מסיימת (אינשאללה!) עוד חודש, לדעתי התאר מאוד מענין, למרות שרבים מחבריי התאכזבו כי פחות מתעסקםי בפסיכולוגיה ממש (הצד הטיפולי) זה קורה רק בתוא' 2 שמאוד קשה להתקבל אליו (שנה שעברה התקבלוט 10 מתוך 250 שהגישו מועמדות). מה שכן, זה תואר שנותן בסיס מחקרי מאוד וטב וזה עוזר לכל תחום+ מנסיוני זה מרשים בשוק העבודה- בראיונות וכו'...אני כרגע עובדת (במסגרת התואר במרפאה פיסיכאטרית באיכילוב וזה מאוד קשה לי (נפשית) אבל גם נורא מענין!!!!מזל שיש לי את הריקוד לאיזון...
מקווה שעזרתי!אם יש לך עו שאלות, אשמח לענות...

MiniMe20

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

מה מעניין? הקורס של הכוראוגרפיה? אז את מתכננת להמשיך בכיוון של הפסיכולוגיה?

ballet20

New member
נראה לי

שמחקר פילוסופי- פסיכולוגי- אני ממש ממש אוהבת פילוסופיה!וכן, הקורס כוריאוגרפיה- באיזו מסגרת?

MiniMe20

New member
../images/Emo187.gif

כרגע זה לא במסגרת, זה משהו דיי עצמאי, אבל לפי מה שהבנתי הם רוצים שהתעודה שנקבל תהיה מאושרת ע"י משרד החינוך. בעיקרון הקורס פתוח לכולם, יש גם אנשים שאין להם שום רקע במחול. זו קב' קטנה שנעה בין הגילאים 19 ל-40 ועכשיו הם פתוח עוד מחזור.

למעלה