יש פה מישהו???????

omer landau

New member
יש פה מישהו???????

או מישהי???? וכדי שזה לא יהיה שרשור
שכזה אז קבלו תמונה

shipper heart

New member
נצל"ש...כנסו

באתי להיפרד...מנתקים אותי מהאינטרטט חחחח בטח...ברור...אני אעזוב את הבית אם יעשו את זה חח..... אבל ברצינות עכשיו אני יוצאת מחר ב10 בבוקר לטיול אתגר של הצופים ואני אחזור רק ביום שלישי בערב...אני מפסידה את המפגש ביום ראשון אבל אל תגידו שלא אמרתי
אני אתגעגע אליכם אבל הולך להיות סבבבבבהההההה
חח בכל אופן תהיו ילדים טובים ואל תפתחו יותר מדי שירשורים חדשים כדי לא לעצבן את המנהלים שלנו ותעשו הרבה שירשורי הארמיפו ויאמי ושיהיו כבר ספוילרים חדשים!!! חחח בכולופן- אני אתגעגע...חחח לילה טוב לכולם *אז מה אם אני לא הולכת עדיין לישון?!* ביי

Dark Storm

New member
תהני!

מה גל ? תפסידי את המפגש ?? טוב לא נורא, העיקר שתהני... *מכין צו מעצר וזימון לבית משפט*

Dark Storm

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

חחחחחח הרגע ראיתי פרסומת ל"שבת של כדורגל" בערוץ סינמה וברקע הייתה מנגינת הפתיחה של באפי!!

omer landau

New member
חחחחחח

פעם אחת האם פי נפתח לי באמצע מבחן בעל פה באנגלית כי הוא היה בכיס והמוזיקה הייתה של גאג זה הראשון בגלל שזה קובץ מיוחד לא אם פי 3 ואז המורה שאלה מזה זה היה כל כך מצחיק ואיזה יופי זה מק 22 זה כזה יפה מחר יש את הפרק השני ב 22:00 כלומר אני לא יהיה חצי שעה מהמפגש כי זה רק פעם בשבוע ושידור חוזר בשישי ב22:00 אבל אני חייב לראות מחר חח אתם חייבים גם לראות זה כל כך ענקקקקקקקקקקק והאתר כל כך מצחיק http://www.bip.co.il/prog_program.asp?ProgID=582 אני מנסה להוריד את הפרק הראשון שוב כי אני רוצה שגם אבא שלי יראה את זה זה כל כך מצחיקקקקקקקקקק מישהו ראה???

meitali james

New member
לא ראיתי שכחתי מזה לגמרי...

התכוננתי למבחן המסכם שלי בהיםטוריה

Dark Storm

New member
חחח כן - סדרה ענקית :)

אהבתי את הקטע עם המשאית של הצוות חומ"ס - איך שהיא לא הצליחה להכנס לבסיס והיה כתוב "נהגת חדשה"

למעלה