יש פה מישהו? אני נכחדת משעמום
מ מיקה86 New member 8/3/04 #3 עדייייייייייייי אני עייפה ואסור לי ללכת לישון כי יש לי שיעור פרטי בערך בשלוש ואם אני אלך לישון עכשיו אני לא אקום, מצד שני אני ארדם לה באמצע השיעור. אכן בעיה. נו נהנית אתמול?
עדייייייייייייי אני עייפה ואסור לי ללכת לישון כי יש לי שיעור פרטי בערך בשלוש ואם אני אלך לישון עכשיו אני לא אקום, מצד שני אני ארדם לה באמצע השיעור. אכן בעיה. נו נהנית אתמול?
S *superstar* New member 8/3/04 #4 ביותר!! רק שעכשיו כל הגוף כואב לי. ישנתי ממש רע... כל חמש דקות התעוררתי ונראה לי שהתייבשתי לחלוטין אתמול
ביותר!! רק שעכשיו כל הגוף כואב לי. ישנתי ממש רע... כל חמש דקות התעוררתי ונראה לי שהתייבשתי לחלוטין אתמול
מ מיקה86 New member 8/3/04 #5 נו באמת איך התייבשת בדיוק? גם לא היה כזה חם.... איך היה בסנטר? כל כך קינאתי בכם שהלכתם ואני לא
ש שריטה מלנכולית New member 8/3/04 #8 היה כיף בסנטר../images/Emo13.gif אכלנו (חלקינו לפחו +ות), חלק מהאנשים הלכו להסתובב בקאסטרו, לבדוק את רמת הורידות שם , וחלק הלכו להפוך-על-הפוך בקומה העליונה, ממ.. בשביל לקחת כוס מים
היה כיף בסנטר../images/Emo13.gif אכלנו (חלקינו לפחו +ות), חלק מהאנשים הלכו להסתובב בקאסטרו, לבדוק את רמת הורידות שם , וחלק הלכו להפוך-על-הפוך בקומה העליונה, ממ.. בשביל לקחת כוס מים
W w e d n e s d a y New member 8/3/04 #14 אנשי כפר שכמותכם איך אתם מתלהבים מהעיר הגדולה.. סתם נהנת להתגרות אל תשימו לב
ש שריטה מלנכולית New member 8/3/04 #16 אני מרחובות, לא כ"כ אשת כפר../images/Emo3.gif. אבל הייתי מתה לגור בת"א
S *superstar* New member 8/3/04 #17 אני רוצה לצאת חוצץ... רחובות לא נחשבת! זה חור ותל אביב עיר מקוללת. אבל אתמול היא הייתה בסדר.
ש שריטה מלנכולית New member 8/3/04 #18 סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שנתחיל לדבר על כפר סירקין??.. חצופה שכמותך ואם כבר- חיפה זאת עיר מקוללת. אבל אתמול היא בהחלט זכתה לנקודות זכות אצלי, בגלל האנשים
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שנתחיל לדבר על כפר סירקין??.. חצופה שכמותך ואם כבר- חיפה זאת עיר מקוללת. אבל אתמול היא בהחלט זכתה לנקודות זכות אצלי, בגלל האנשים
L Law Ho New member 9/3/04 #24 אני איתך...... וזה עוד כלום... מה זה לשבת בדיזינגוף?? אתם צריכים לצאת כל חמישי שישי לאלנבי כדי להבין מה זה עיר גדולה...
אני איתך...... וזה עוד כלום... מה זה לשבת בדיזינגוף?? אתם צריכים לצאת כל חמישי שישי לאלנבי כדי להבין מה זה עיר גדולה...
S *superstar* New member 9/3/04 #25 אתה לא היית בכלל.. אז שוש!!!../images/Emo46.gif אין לך שום זכות דיבור בנושא!
L Law Ho New member 9/3/04 #26 אני ברחתי לסבתא שלי מדיזנגוף ועשיתי לבד את הדרך לבית שלה כשאת עוד היית עם מוצץ בפה.... וחציתי לבד את קינג ג'ורג'.... אז יש לי זכות דיבור !!
אני ברחתי לסבתא שלי מדיזנגוף ועשיתי לבד את הדרך לבית שלה כשאת עוד היית עם מוצץ בפה.... וחציתי לבד את קינג ג'ורג'.... אז יש לי זכות דיבור !!