יש פה מישהו
בעצם מה זה משנה
ישבתי עם הכוסית אצל חברים, הכוסית התמזגה עם הריהוט ודיברה יחסית לעניין, בזמן שאני היתי שקוע בטלויזיה,
חבר טוב העיר , שמצאתי בחורה טובה ושאשתדל לשמור עליה. המהמתי משהו, והיתי גאה בכוסית. אח"כ הרכבתי
את הכוסית אליה הביתה. התנשקנו ושאלתי אותה מה היא חושבת על נשים שברגע ששומעות שיש לך נכס קטן מניב
מורידות את המשקפיים ומפזרות את השיער, הכוסית אמרה שגם גברים זה ככה. הודתי לכוסית על תבונתה. ונסעתי משם.
בדרך הרהרתי לעצמי,
שכוסית יש לי,
עכשיו אני רק צריך אמריקאי שתי גרושות ועסק להלבשה תחתונה ואני על הסוס.
הגעתי הביתה, ירדתי מהסוס, נעלתי לו את הכידון, וחיברתי לו אזעקה. טפסתי לשובך
והדלקתי את המזגן ואת המחשב. ההרגשה הזו של כוסית יודה מסטר שאפשר להתיעץ איתה על כל דבר מאד הרגיעה אותי.
אז פתחתי שקית ת'פוצ'יפס והיינקן ונכנסתי לצפות קצת בפורנו, אח"כ ספורט, אח"כ שיחת גברים שם איזו כוסית פיטפטה על נעלי עקב, ומאוד הזדהתי איתה. אח"כ הגבתי לעידו
ואז נהיה לי משעמם. אז כתבתי את זה ^ . משחרר כזה...
טוב נלך לקרוא עוד קצת מה שוהמאמי אומרת
ילדה בת 23 שעושה רושם שיש לה ריח טוב וגם לא טיפשה מידי (רק שהכוסית לא תשמע)
החיים יפים
צריך לזכור רק שני כללים
לעולם אל תלחץ יד לבחור שהרגע אונן
ותמיד תבדוק שאין לך חננה שבולטת מהאף לפני שאתה מחייך לכוסית
בעצם מה זה משנה
ישבתי עם הכוסית אצל חברים, הכוסית התמזגה עם הריהוט ודיברה יחסית לעניין, בזמן שאני היתי שקוע בטלויזיה,
חבר טוב העיר , שמצאתי בחורה טובה ושאשתדל לשמור עליה. המהמתי משהו, והיתי גאה בכוסית. אח"כ הרכבתי
את הכוסית אליה הביתה. התנשקנו ושאלתי אותה מה היא חושבת על נשים שברגע ששומעות שיש לך נכס קטן מניב
מורידות את המשקפיים ומפזרות את השיער, הכוסית אמרה שגם גברים זה ככה. הודתי לכוסית על תבונתה. ונסעתי משם.
בדרך הרהרתי לעצמי,
שכוסית יש לי,
עכשיו אני רק צריך אמריקאי שתי גרושות ועסק להלבשה תחתונה ואני על הסוס.
הגעתי הביתה, ירדתי מהסוס, נעלתי לו את הכידון, וחיברתי לו אזעקה. טפסתי לשובך
והדלקתי את המזגן ואת המחשב. ההרגשה הזו של כוסית יודה מסטר שאפשר להתיעץ איתה על כל דבר מאד הרגיעה אותי.
אז פתחתי שקית ת'פוצ'יפס והיינקן ונכנסתי לצפות קצת בפורנו, אח"כ ספורט, אח"כ שיחת גברים שם איזו כוסית פיטפטה על נעלי עקב, ומאוד הזדהתי איתה. אח"כ הגבתי לעידו
ואז נהיה לי משעמם. אז כתבתי את זה ^ . משחרר כזה...
טוב נלך לקרוא עוד קצת מה שוהמאמי אומרת
ילדה בת 23 שעושה רושם שיש לה ריח טוב וגם לא טיפשה מידי (רק שהכוסית לא תשמע)
החיים יפים
צריך לזכור רק שני כללים
לעולם אל תלחץ יד לבחור שהרגע אונן
ותמיד תבדוק שאין לך חננה שבולטת מהאף לפני שאתה מחייך לכוסית