יש פה מישהו?? משעמם לי
A Avichai Dei New member 4/7/05 #5 ממ , לא יודע עורך דברים בפוטושופ.. רוצה להביא לי תמונה ואני אקליד עליה את מה שבא לך ? משהו יפה מן משו חמוד .. כדי להעביר את זמני
ממ , לא יודע עורך דברים בפוטושופ.. רוצה להביא לי תמונה ואני אקליד עליה את מה שבא לך ? משהו יפה מן משו חמוד .. כדי להעביר את זמני
M Miss Nushi New member 4/7/05 #7 אני סתם על המחשב כי אנ'לא עייפה.. זה כל לילה ככה.. אני הולכת לישן ב-3.. וקמה ב-12..
מ מיימונית בדם New member 4/7/05 #9 הכי כייף../images/Emo163.gif../images/Emo90.gif רק שאני לא שורדת עד 3
A Avichai Dei New member 4/7/05 #13 סבבה כפרה , זה תוך 2 שניות הכנתיייי יאלה עוד עוד עוד תמונות תזרימיי.. חחחח אני עושה כל מה שבא ..! כדי להפיג את השיעמום ואת העייפות מימונה כפרונה
סבבה כפרה , זה תוך 2 שניות הכנתיייי יאלה עוד עוד עוד תמונות תזרימיי.. חחחח אני עושה כל מה שבא ..! כדי להפיג את השיעמום ואת העייפות מימונה כפרונה
מ מיימונית בדם New member 4/7/05 #16 נ"ש../images/Emo53.gif../images/Emo90.gif השתמשתי בצייר ושיניתי קצת את התמונה הזו של שירי אז ככה, נעלמה לי התמונה המקורית ואני מאוד אשמח אם אחד מחברי הפורום או המנהלים יוכל לשים פה את התמונה תודה מראש, פז
נ"ש../images/Emo53.gif../images/Emo90.gif השתמשתי בצייר ושיניתי קצת את התמונה הזו של שירי אז ככה, נעלמה לי התמונה המקורית ואני מאוד אשמח אם אחד מחברי הפורום או המנהלים יוכל לשים פה את התמונה תודה מראש, פז
A Avichai Dei New member 4/7/05 #17 חח פרשתי לישוןןןןןןןןןן אני עייף רצ חחחחחחחחחחחחחחח לילה טובב ביי ביי ולילה טוב לפורוםם