יש פה מישהו.........ש....

pika18

New member
יש פה מישהו.........ש....

שעדיין לא ראה את העונות 3 ו4 או רק עכשיו רואה את זה ביס בפעם הריאשונה?[השידורים החוזרים].

vegan girl

New member
עדיין לא...

אני כרגע ראיתי את פרק 11 עונה 2.... מחר אני מקווה לסיים את השניה ולהתחיל את השלישית.... לא רואה ביס רואה על המחשב עם דיסקים של חברה

vegan girl

New member
עדיין לא...

אני כרגע ראיתי את פרק 11 עונה 2.... מחר אני מקווה לסיים את השניה ולהתחיל את השלישית.... לא רואה ביס רואה על המחשב עם דיסקים של חברה

gilriv

New member
ליאת

בטח אפילו שיש שידור חוזר לזה =הם עדיין רואים - מחר בערוץ3 של יס -הסידרה קרוליין אמט הופיע של ובן ברוקאר הופיע לזמן מה

לא.....

יש פה כמה שרק עכשיו רןאים את העונות 3 ו4 בפעם הריאשונה ויש כמה שאפילו לזה עוד לא היגיעו.סתם זה מוזר ההיתי בטוחה שכולם סיימו ליראות.

gilriv

New member
../images/Emo4.gifוואו ברוכה הבאה זוהר

איזה יופי שנכנסים לפה גילאים גם מתחת ל20 21 -לכול מי שגם לא מחובר ליס איך שמעתם והאם זה בכלל לא מגעיל אותכם !חוץ מהשחקנים היפים ? הפעולה של גבר אל גבר -

vegan girl

New member
שמעתי דרך חברה

שאחרי ששאלתי מזה כל ההרים של הדיסקים שיש לה ליד המחשב היא הראתה לי את הפרק הראשון, בהתחלה הייתי בשוק מהסצינות אבל זה לא מגעיל אותי (חוץ מהסצינות עם מייקל ודיויד הגעתי למסקנה שצריך שני חתיכים כדי שזה לא יהיה מגעיל)

shaism100

New member
מייקל

לא יפה להשמיץ ככה את מייקל לידיעתך הוא מאוד מאוד חתיך קלטי תמונה

pika18

New member
כן אני יודעת אבל.

לפי מה שהבנתי עכשיו ,אז יש אנשים לא רק פה בכלל שלא ראו אפילו את העונות האחרונות רק עכשיו.כול הזמן ניכנסים לפורם אנשים חדשים שאומרים שהם לא ראו ורק עכשיו הם היתחילו.לי יש חברות שרק עכשיו ביס היתחילו ליראות את הסידרה.

אני... זתומרת ראיתי פעם את העונה

השלישית טיפה אבל חפיף ולא מזמן גיליתי שיש שידורים חוזרים כל יום אז אני רואה... היום למשל ראיתי היה פרק יפה מאוד!! גם אלה פרקים של שעה אז זה יותר כיף!

gilriv

New member
יס תרכוש את העונה5 והאחרונה

בחודש מאי 2005 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ עונה5 גם העונה האחרונה זה רשמי

למעלה